Alfa accountants en adviseurs

Alfa accountants en adviseurs

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten...

Bleiswijk

Over Alfa accountants en adviseurs

Bij alfa accountants en adviseurs geloven wij in lokaal ondernemerschap 

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

We optimaliseren samen met jou de resultaten en lange termijn waarde creëren. Dit doen we door samen met jou de focus te leggen waar je over 5 jaar wilt staan en dat jij je doelen behaalt. Wij zorgen voor continuïteit; het proces gaat altijd door en het kennisniveau is altijd up-to-date. We ondersteunen je graag met het (verder) digitaliseren van de boekhouding. Zo kan jij de juiste beslissingen nemen op het juiste moment en krijg jij meer inzicht, uitzicht en overzicht.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen betekent niet alleen goed doen voor de natuur. Denk ook eens aan jouw personeel, hoe is de continuïteit van jouw bedrijf ingezet en heb je ook aan een duurzaam verdienmodel gedacht? Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale voordelen op gebied van subsidies en financieren. Daarnaast proberen wij onze klanten te stimuleren in het duurzaam ondernemen. Zo gaan we samen op weg naar 2030!

Overal dichtbij

Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. Door onze brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis, spreken wij jouw taal. Wij weten welke mogelijkheden er gelden in de branche waarin jij actief bent en we komen elkaar tegen op verschillende netwerken.

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Vanuit Bleiswijk zijn wij actief in o.a.:  omgeving van Leiden, omgeving van Den Haag, Hazerswoude, Bodegraven, Zoetermeer,Gemeente Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk), Dordrecht, Rotterdam, Pijnacker, Nootdorp, Zevenhuizen, Moerkapelle, Ouderkerk aan den IJssel, Rijswijk, Voorburg, Ridderkerk, Moordrecht, Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen.

Vacatures Alfa accountants en adviseurs

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.