Anterman Warehousing BV

Anterman Warehousing BV

Wij zijn zeer flexibel ingesteld en zijn altijd in staat om op korte termijn te schakelen. Wij staan bekend in de Rotterdamse haven als zeer deskundig en...

Bergschenhoek

Over Anterman Warehousing BV

Anterman Warehousing BV is opgericht in November 2018.

Dit is een gezamenlijke onderneming van Boy en Ron Anterman, beide hebben door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan met op- en overslag in de ruimste zin des woord.

Onder andere zijn wij heel erg sterk in import en export groupage containers, het behandelen van project ladingen en het zeevast zetten daarvan.

Wij zijn gevestigd op de grens van Bergschenhoek en Rotterdam en beschikken aldaar over een moderne en zeer goed beveiligde douaneloods van ruim 2500 m² met de mogelijkheid om dit uit te breiden naar totaal 6500m². De ligging en bereikbaarheid zijn vrijwel perfect te noemen, onze locatie is nog géén 5 minuten verwijderd van diverse snelwegen richting ondermeer Utrecht, Den Haag en Dordrecht/Breda.

Wij staan bekend in de Rotterdamse haven als zeer deskundig en betrouwbaar, bij ons staat neutraliteit hoog in het vaandel. Wij zijn zeer flexibel ingesteld en zijn altijd in staat om op korte termijn te schakelen. Hierdoor hebben wij door de jaren heen met diverse opdrachtgevers gewerkt die tot op de dag van vandaag zeer tevreden zijn en wederom hun ladingen bij ons onder hebben gebracht.

Indien U benieuwd bent naar onze mogelijkheden en/of een offerte van ons wilt ontvangen, aarzel dan vooral niet om contact met Anterman Warehousing BV op.

Onze expertise:

  • Import containers zowel FCL als Groupage
  • Export containers zowel FCL als Groupage
  • Lossen, laden en Lashing & Securing van voertuigen
  • O.a. Zware lading, Oversized lading en project-lading

Contact Info

Bedrijvenpagina https://anterman-warehousing.eu/

Vacatures Anterman Warehousing BV

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.