Aspectra

Aspectra

Wij zijn leverancier van een compleet pakket camera accessoires voor de professionele filmmaker. Al meer dan 30 jaar bieden we wereldwijde...

Berkel en Rodenrijs

Over Aspectra

Merken Distribueren in omroep en Bioscoop

Wij zijn leverancier van een compleet pakket camera accessoires voor de professionele filmmaker. Al meer dan 30 jaar bieden we wereldwijde distributie en delen we onze expertise in deze snel veranderende industrie.

Met een team van bevlogen mensen werken wij vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en leveren wij onze producten uit voorraad vanuit lokale magazijnen en servicecentra in Europa, USA en het Midden-Oosten.

Waarom kiezen voor Aspectra?

Laat uw bedrijf groeien

We zijn altijd op zoek naar innovatieve en unieke producten en bieden veel cross & upselling mogelijkheden. Onze producten worden uit voorraad geleverd vanuit verschillende lokale magazijnen, waardoor we korte levertijden kunnen realiseren. We streven naar echt partnerschap en gezonde marges en geloven dat het contact met onze klanten een sleutelfactor is om dit te bereiken.

Ervaar service van hoge kwaliteit

Met onze interne technische ondersteuning en digitale en gedrukte marketinginhoud bieden we totale verkoop- en marketingondersteuningsoplossingen. Met ons toegewijde team blijven we in contact met onze klanten en prosumenten. We hebben een persoonlijke benadering en een snelle reactie op verzoeken.

Wereldwijde expertise opdoen

Al meer dan 30 jaar houden we trends scherp in de gaten, leggen we verbindingen en delen we onze wereldwijde kennis in de branche. De toegevoegde waarde van het bijwonen van een breed scala aan beurzen door de jaren heen is ons niet ontgaan en we zijn er trots op snel wereldwijde kansen te herkennen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.aspectra.nl/about-us

Vacatures Aspectra

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.