Astralift

Astralift

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring...

Bleiswijk

Over Astralift

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!

Meet the team

Wij hechten veel waarde aan goede collegiale verhoudingen en iedereen is bij ons welkom. Door de jaren heen hebben wij een waardevol team opgebouwd, waarin zowel ervaren vakmensen als onervaren collega’s werkzaam zijn. Wij proberen de jarenlange kennis te delen en de liefde voor het liftenvak over te dragen op de nieuwe generatie! Wil jij ook deel uitmaken van het leukste team van Nederland? Neem dan zeker een kijkje bij de openstaande vacatures.

Betrouwbaar

Wij zijn merkonafhankelijk

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

Kwaliteit 

De beste specialisten werken bij Astralift!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Snelle service

Van Nederlandse bodem

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://astralift.nl/

Vacatures Astralift

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.