Astralift

Astralift

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring...

Bleiswijk

Over Astralift

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!

CO2 prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat is ontwikkeld door de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) in Nederland. Het is bedoeld om bedrijven te stimuleren hun CO2-uitstoot te verminderen en maatregelen te nemen om klimaatverandering tegen te gaan. De CO2-Prestatieladder werkt op basis van vijf treden, waarbij een hogere trede staat voor een hoger niveau van CO2-prestaties:

  1. Inzicht: Het bedrijf brengt zijn energieverbruik en CO2-uitstoot in kaart en stelt een emissie-inventaris op.
  2. Reductie: Het bedrijf formuleert concrete doelstellingen en maatregelen om de CO2-uitstoot te verminderen.
  3. Transparantie: Het bedrijf rapporteert publiekelijk over zijn CO2-footprint en genomen maatregelen.
  4. Participatie: Het bedrijf stimuleert leveranciers en ketenpartners om ook hun CO2-uitstoot te verminderen.
  5. Ketenanalyse: Het bedrijf onderzoekt de mogelijkheden om samen met ketenpartners de CO2-uitstoot verder te verminderen.

Het doel van de CO2-Prestatieladder is om de bewustwording van CO2-uitstoot te vergroten, bedrijven aan te moedigen om actief maatregelen te nemen en samenwerking tussen verschillende partijen te bevorderen om de CO2-uitstoot in de hele keten te verminderen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://astralift.nl/

Vacatures Astralift

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.