Bereik

Bereik

We helpen je graag digitaal gezien te worden. Wil je meer weten over Bereik? Dan ben je hier aan het juiste adres. We vertellen je graag meer over wie...

Bergschenhoek

Over Bereik

Wil je meer weten over Bereik? Dan ben je hier aan het juiste adres. We vertellen je graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. Lees onze artikelen en klantverhalen of blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

De digitale billboards van Bereik staan langs drukbezochte wegen, binnen gemeenten en langs snelwegen. De billboards helpen ondernemers meer te bereiken, hun naamsbekendheid te vergroten en acties te promoten. Bereikt maakt de digitale billboards graag toegankelijk voor elke ondernemer en is daarmee interessant voor zowel de lokaal-regionale als de landelijke markt.

Wie wij zijn?

Bereik is in 2014 opgericht om de jonge markt van digitale buitenreclame te veroveren. Bereik was toentertijd de eerste die zich volledig ging richten op de digitale variant van buitenreclame. Sinds die tijd hebben wij niet stil gezeten. Momenteel beschikt Bereik over ruim zo’n 100 digitale billboards op toplocaties. Samen bereiken de digitale billboards ruim 17 miljoen passanten per week.

Bij Bereik werken we in een klein team, houden we van snel schakelen en hebben we graag persoonlijk contact. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er telkens weer impactvolle reclame-uitingen op de digitale billboards verschijnen die passen bij de ondernemer en zijn doelstelling. Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces zijn veel bedrijven je al voorgegaan en hebben zij veel bereikt door middel van digitale buitenreclame.

We blijven ons ontwikkelen om het onderste uit de kan te halen. Van nieuwe locaties voor nóg meer bereik tot technologische ontwikkelingen die voor meer impact zorgen, zoals retargeting en data gedreven campagnes.

Bij Bereik maken we digitale buitenreclame graag toegankelijk voor elke ondernemer. We denken graag met je mee over welke adverteermogelijkheid het beste bij jouw onderneming past.

Voor gemeenten

Digitale buitenreclame groeit snel en veel gemeenten zijn al overgestapt naar deze variant van reclame maken. Wil jij jouw gemeente op een representatieve manier presenteren en hier digitale billboards plaatsen? Bereik helpt je hier graag bij.

Digitale buitenreclame is een ideaal medium om passanten/ inwoners en het bedrijfsleven binnen jouw gemeente te informeren. Daarnaast geeft het een boost voor de ondernemers die gebruik gaan maken van de digitale billboards.

De digitale billboards hebben een groot bereik, een hoge resolutie en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bereik heeft ervaring met de ontwikkeling van deze reclameobjecten en het plaatsingsproces langs drukbezochte wegen.

Meer voordelen van digitale buitenreclame in jouw gemeente:

Geen gedoe, geen kosten

Bereik neemt alles uit handen. Denk hierbij aan de investering, procedures, onderhoud en beheer. Daarbij kan de grafisch vormgever van Bereik de gewenste uitingen voor jouw gemeente maken die getoond worden op de digitale billboards.

Milieubewust

De digitale billboards zijn duurzaam, roestvast en bestaan uit 100% recyclebaar staal. In combinatie met groene stoom zijn de digitale billboards nog duurzamer. Er zijn geen drukkosten voor posters en er hoeft geen monteur heen en weer te rijden om reclame-uitingen te vervangen.

Ingrijpen bij calamiteiten

Amber alert, een gifwolk of een andere noodsituatie. Je informeert inwoners en passanten gemakkelijk en snel via de digitale billboards. Als gemeente kun je meteen ‘inbreken’ op het billboard en alle passanten aanspreken. Er zijn geen advertenties zichtbaar, alleen het noodbericht.

Faciliteer inwoners en ondernemers 

De digitale billboards van Bereik kunnen worden ingezet om passanten, inwoners en het bedrijfsleven te informeren. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden die een digitaal billboard met zich meebrengt. Zo kan er achter op enkele schermen bijvoorbeeld een plattegrond of gratis Wifi-spot worden weergegeven.

Geen overlast 

Verkeersveiligheid is belangrijk. Voor de gemeente, voor passanten en voor Bereik. Bij de plaatsing van de digitale billboards wordt de verkeersveiligheid altijd in acht genomen, net als de regels die hierbij komen kijken.

Openbare orde in de gemeente 

Bereik respecteert de openbare orde. Bij de uitingen, die worden getoond op de digitale billboards, wordt De Nederlandse Reclame Code, uitspraken van de Reclamecodecommissie en het college van B&W worden nageleefd. Bij twijfel overleggen wij altijd met gemeenten.

Vacatures Bereik

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.