Bijou Moderne

Bijou Moderne

Bijou Moderne B.V. is dé schakel tussen juwelier en sieraad! Als groothandel voor de juwelier, goud-en zilversmid en horlogemaker leveren wij 50.000...

Bleiswijk

Over Bijou Moderne

Een groothandel voor de juwelier, horlogemaker, goud- en zilversmid. Bijou Moderne verkoopt een totaal assortiment van producten om sieraden mee te vervaardigen.

Hierbij valt te denken aan de volgende productcategorieën:

Rijggaren, sluitingen, fournituren, batterijen, metalen, edelstenen, horlogemakers artikelen, gereedschappen, machines, poetsmiddelen, verpakkingen en presentatiemateriaal.

Bijou Moderne is opgericht in 1950 te Rotterdam als agentuur in gouden, zilveren en doublé fournituren, later is men verder gegaan met een galvano afdeling. Hier werden goederen van derden verzilver en verguld. In de jaren ‘70 zijn wij sterk gaan uitbreiden aan de groothandelsfunctie. De verkoop van fournituren en later ook gereedschappen heeft gezorgd voor verdere uitbreiding.

Eind jaren ‘80 is de Galvano afdeling zelfstandig doorgegaan onder de naam Bode Plating. Sinds 1997 gaat Bijou Moderne een Familiebedrijf vanaf de eerste dag haar derde pand in.
Elke dag zijn 50 werknemers actief bezig binnen ons bedrijf. Met een totaal assortiment van ruim 30.000 producten uit voorraad leverbaar, mag Bijou Moderne zichzelf marktleider noemen.

Vacatures Bijou Moderne

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.