Bloemendaal Ruigrok

Bloemendaal Ruigrok

Bloemendaal Ruigrok is een actief accountants- en advieskantoor. Wij zijn vooral actief voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf.

Pijnacker

Over Bloemendaal Ruigrok

Bloemendaal Ruigrok is een actief en dynamisch accountants- en advieskantoor. Wij zijn voornamelijk actief voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze klantenkring bestaat uit ruim 1200 ondernemingen in allerlei sectoren. Ongeveer 40% daarvan behoort tot de agrarische sector. De overige cliënten bevinden zich in zeer diverse sectoren, zoals bouw, middenstand, IT, verzekeringen, medische en andere vrije beroepen en transport. In grootte variëren de bedrijven van klein (éénmanszaken en zelfstandigen zonder personeel) tot middelgroot (controleplichtig). Bloemendaal Ruigrok is een gezond ambities bedrijf!

Naast bovenstaand adviseren wij ook veel particulieren bij het fiscaal optimaliseren van vermogen en het indienen van aangiften schenk- en erfbelasting.

Onze organisatie heeft ruim 60 medewerkers en vanuit ons kantoor in Pijnacker bedienen wij vooral relaties in het Oostland. Daarnaast zijn enkele werknemers gedetacheerd bij onze klanten wat inhoudt dat zij op locatie bij de klant de administratieve werkzaamheden verrichten.

Vacatures Bloemendaal Ruigrok

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.