Bunnik

Bunnik

Bij Bunnik zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen. Tegelijkertijd zijn we begaan met onze omgeving:...

Bleiswijk

Over Bunnik

Icon 71740

1.000.000 plantjes per week

Met Bunnik Plants leveren wij iedere week meer dan 1.000.000 plantjes uit naar onze klanten.

Icon 71741

80 containers per week ​

Vanuit Bunnik Creations verzorgen wij voor onze klanten gemiddeld meer dan 80 containers met producten per week.

Icon 71742

Erkend leerbedrijf

De Bunnik bedrijven zijn erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding van stagiairs welke bij ons aan de slag gaan!

Icon 71743

250 collega’s

Bij de Bunnik bedrijven werken in totaal meer dan 250 collega’s. Met z’n allen zorgen wij dat de planten en producten in topkwaliteit en op tijd bij onze klanten zijn.

Icon 71744

Lokale betrokkenheid

Wij zijn betrokken bij onze omgeving. Zo sponsort Bunnik ‘Concert at the Park’ en geven we regelmatig rondleidingen aan scholieren en andere geïnteresseerden.

Icon 71745

Actieve personeelsvereniging

Onze personeelsvereniging weet ook van aanpakken. Zo houden wij van barbecueën, gaan we vaak op stap of organiseren we leuke activiteiten in en/of rondom ons bedrijf.

Onze bedrijven

Bunnik Creations is de partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doen wij dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld. Daarnaast inspireren wij onze klanten met wereldwijd toonaangevende producten. Zo verschijnt er drie keer per jaar een magazine met de nieuwe trends en stijlen die dan ook te zien zijn in ons Green Event Centre.
Bunnik 71759
Bij Bunnik Plants hebben wij als doel: In ieder huis een Bunnik Plant. Want alleen Bunnik Planten worden echt duurzaam gekweekt en met oog voor de medewerker. Bij ons stopt het niet bij de plant. Want een kale plant is zoals taart zonder slagroom: niet af. Daarom leveren wij een vensterbank klaar product. Afgestemd op de smaak van morgen. Om zo onze leefomgeving – en de wereld – een beetje mooier te maken.
Bunnik 71760
Bunnik Logistics is de partner in transport. Onze vakbekwame Nederlandse chauffeurs vervoeren dagelijks zeecontainers in verschillende afmetingen van de havens in Rotterdam en Antwerpen naar bestemmingen in heel Europa. Wij hebben de beschikking over verschillende containerauto’s, die allemaal zijn uitgerust met een boardcomputer, mobiele telefoon en positiebepaling.
Bunnik 71761

Waarom Bunnik

Bij Bunnik zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen. Tegelijkertijd zijn we begaan met onze omgeving: we vinden het belangrijk dat onze onderneming op welke manier dan ook, bijdraagt aan een betere wereld. We organiseren en steunen sociale initiatieven en we zijn altijd op zoek naar duurzame oplossingen, in de breedste zin van het woord. Niet vanuit liefdadigheid of een wettelijk kader, maar vanuit onze overtuiging.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://werkenbijbunnik.nl/nl/ons-verhaal

Vacatures Bunnik

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.