Centre du Lac

Centre du Lac

Een dagje genieten bij Centre du Lac is pure verwennerij. Zeven dagen in de week kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten...

Pijnacker

Over Centre du Lac

Ontdek Centrum du Lac en de arrangementen

Een dagje genieten bij Centre du Lac is pure verwennerij. Wilt u dubbel genieten, bekijk dan eens de verschillende acties en kortingen. Daarnaast kunt u bij Centre du Lac zeven dagen in de week terecht en kunt u gebruik maken van alle saunafaciliteiten, zwembaden en rustruimtes. Daarnaast beschikken wij ook over een fantastisch restaurant. Verder is het mogelijk om uw dagje wellness uit te breiden met een fijne gezichtsbehandeling of massage.

Al onze arrangementen zijn er om u te voorzien van een compleet dagje wellness. Combineer uw bezoek aan onze sauna met een ontbijt, lunch of diner. Of maak kennis met onze beauty afdeling en combineer een fijne behandeling met uw bezoek. Leuk om samen te doen met uw sauna maatje of gewoon lekker alleen!

Sauna arrangementen

Voor iedereen die niet kan kiezen, die zich graag laten adviseren of die een ander graag wil verrassen biedt Centre du Lac arrangementen aan. Voor optimale verwennerij kiest u het belevingsarrangement. U kunt op deze manier Centre du Lac pas echt ontdekken! Voor de ontbijt-liefhebber is hebben we ook een heerlijk ontbijt arrangement. Liever naar de sauna en genieten van een behandeling?

Kies dan het verwen combi arrangement en relax!

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.centredulac.nl/

Vacatures Centre du Lac

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.