Cobeco Pharma

Cobeco Pharma

Cobeco staat voor Innovation – Creëer nieuwe ‘life-changing’ producten Quality – Voorzien in een consistente kwaliteit van de producten...

Berkel en Rodenrijs

Over Cobeco Pharma

Cobeco Pharma is een Nederlandse producent van farmaceutische, cosmetische, verzorging,- en hygiëneproducten met meer dan 25 jaar expertise in de Sexual Wellness- en farmaceutische industrie. De filosofie achter Cobeco Pharma draait om de kwaliteit van het leven helpen te verbeteren met innovatieve producten en formules. Met producten als glijmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen, detergenten en desinfectie biedt het bedrijf een breed en gevarieerd assortiment onder eigen merknamen en als private label voor bedrijven wereldwijd.

Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste producten in de industrie met een groeiende internationale klantenbestand uit meer dan 40 landen. De klanten komen uit verschillende sectoren en industrieën, waaronder groothandels, distributeurs, webshops, drogisterij en grote (supermarkt)ketens.

Cobeco staat voor

Innovation – Creëer nieuwe ‘life-changing’ producten

Quality – Voorzien in een consistente kwaliteit van de producten en diensten

Improve Life – Bijdragen aan een moderne, gezonde en bevredigende intieme levensstijl

Collaboration – Samen bouwen en creëren met klanten en leveranciers

Expertise – Expert zijn in ons vakgebied om innovatieve producten te creëren en de beste service te bieden

Excitement – Het leven spannend en plezierig maken met onze producten

Customer Excellence – Het beste resultaat voor onze klanten bereiken met advies op basis van de wensen en behoeften

Missie

Cobeco Parma produceert en distribueert innovatieve intimiteits- en gezondheidsproducten, die de kwaliteit van leven verbeteren en het gezonder en spannender maken. Daarnaast biedt Cobeco Pharma totaalpakketdiensten om bedrijven te ontzorgen bij productontwikkeling en productie van private label merken.

Visie

De kwaliteit van leven beïnvloedt hoe mensen zich dagelijks voelen. Cobeco Pharma wil hier een positieve bijdrage aan leveren voor een algehele verbetering van de moderne levensstijl. Wij streven naar verbetering van de persoonlijke en intieme verzorging en hygiëne. Dit zorgt ervoor dat mensen meer van het leven kunnen genieten, kunnen ontspannen en ontstressen om het leven spannender en aangenamer te maken. Uiteindelijk verandert de perceptie van het leven positief.

Cobeco Pharma wilt met haar expertise ook andere bedrijven ondersteunen die willen bijdragen aan de kwaliteit van leven. Door producten aan te bieden die de persoonlijke en intieme zorg en hygiëne verbeteren, kan een betere (seksuele) gezondheid worden bereikt. Hiervoor monitoren we de behoeften van de consument om continue innovatie te behouden en probleemoplossende producten te creëren. Dit stelt andere bedrijven in staat om samen met ons te creëren voor een betere en opwindende levensstijl.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.cobecopharma.com/nl/home

Vacatures Cobeco Pharma

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.