De Aquanoom

De Aquanoom

De Aquanoom is een ervaren adviesbureau op het gebied van het beheer van oppervlaktewater en oplossingen voor...

Berkel en Rodenrijs

Over De Aquanoom

De Aquanoom houdt zich sinds haar oprichting bezig met het beheer van oppervlaktewater: sloten, vijvers, kanalen, plassen, meren en rivieren. Een aantal medewerkers was voorheen werkzaam bij waterschappen en is daardoor bekend met dit werkgebied. In het begin lag het accent vooral op waterbodems en baggeren, later is hier de inspectie en inventarisatie van oevers en civiele kunstwerken aan toegevoegd. Ons werkgebied is vooral de regio Zuid-Holland-Utrecht-Zeeland, maar breidt zich inmiddels steeds verder uit over Nederland.

Visie

De Aquanoom is uw partner op het gebied van het beheer van oppervlaktewater, met als specialismen het beheer van waterbodems, oevers en civiele kunstwerken. De Aquanoom is een toonaangevend adviesbureau en onderscheidt zich door een actiegerichte aanpak, “geen problemen maar oplossingen”. De klant staat bij ons extreem centraal. In een telkens veranderende wereld staan wij voor u klaar met maatwerk oplossingen en innovatieve producten. Hiermee kunnen wij snel inspelen op uw specifieke vragen en wensen.

De Aquanoom werkt met een geordende, maar dynamische organisatie. Hierdoor zijn wij een prettige organisatie om bij en mee te werken. Een organisatie waarbij groei voor de medewerkers en klantrelaties worden gecreëerd. De organisatie geeft veel aandacht en ruimte aan het uitbreiden van kennis en het ontwikkelen van ervaring van de medewerker en de klant. Luisteren naar de medewerker en de klant om samen de kwaliteit van het beheer telkens te verbeteren zit ons in het bloed.

Onze strategie is gericht op continuïteit van het rendement en de klantrelatie. Dit betekent tijd steken in evaluatie, nadenken over de toekomst en jezelf telkens afvragen wat kan en moet er beter. Daarom is duurzaamheid van het proces en product volgens de trits “Planet, People, Prosperity” onze basis voor de toekomst die we uiten met onze 7 duurzame ontwikkel doelen.

Onze missie

Onze missie is om oplossingen te bieden aan onze klanten op basis van een duurzame relatie. Dat laatste is voor ons een voorwaarde. Wij vinden dat de relatie met de klant er één moet zijn waarin je elkaar vertrouwt, zodat je over en weer je verwachtingen kunt uitspreken en samen uitdagingen durft aan te gaan. Op die manier kun je allebei je werk met passie uitvoeren en bereik je het beste resultaat.

Expeditie 2021: wat is onze visie voor de komende vijf jaar?

Samen met onze medewerkers zijn we in het voorjaar van 2016 twee dagen ‘op expeditie gegaan’ om de visie van adviesbureau De Aquanoom voor de komende vijf jaar te formuleren. We hebben vragen beantwoord als: hoe ziet de wereld van het waterbeheer eruit over vijf jaar? Wie zijn de belangrijkste stakeholders? Wat zijn prioriteiten? Op basis van de output hebben we zes kernwaarden geformuleerd voor ons ingenieursbureau:

Flexibel – is het vermogen om je aan te passen aan de situatie: buigzaam, lenig, makkelijk, soepel
Duurzaam – kijk naar je eigen footprint, werk aan milieuvriendelijke oplossingen, helpen opleiden van nieuwe vakmensen
Uitdaging – daag elkaar uit om het beste er uit te halen, denk voorbij de grenzen van het gebruikelijke
Verwachting – als we weten wat de verwachting is van de ander kunnen wij die verwachting waar maken, dat mag de klant verwachten
Commitment – toewijding, is de handelswijze waarmee uitdaging en verwachting worden ingezet als unieke aanpak van ons bedrijf
Zelfsturend – van ons mag je een groot verantwoordelijkheidsgevoel verwachten, afstemmen en samenwerken zijn daarbij de sleutel tot succes

Contact Info

Bedrijvenpagina https://deaquanoom.nl/

Vacatures De Aquanoom

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.