De Haan Automotive

De Haan Automotive

De Haan Automotive, sinds 1975 actief in autoherstel, is inmiddels uitgegroeid tot een full service provider op automotive terrein. We zijn...

Bleiswijk

Over De Haan Automotive

Welkom bij De Haan Automotive

De Haan Automotive, sinds 1975 actief in autoherstel, is inmiddels uitgegroeid tot een full service provider op automotive terrein. We zijn u ondermeer van dienst met autotransport, autoherstel en poolbeheer. In onze werkplaatsen en op kantoor staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een uitstekende service aan de klant.

Iets nodig voor uw auto of uw wagenpark? De mensen van De Haan Automotive staan voor u klaar. We hebben de kennis en kunde om al uw automotive wensen te vervullen. Van het herstellen van een parkeerdeukje tot een ICT-oplossing voor uw poolbeheer. Ook voor grootvolume autotransport met 31 trucks staan we voor u klaar. Grote of kleine klanten, internationaal of lokaal: u bent van harte welkom!

Bij ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk streven wij naar klantvriendelijkheid en compleet schadeherstel. Kennismaken met het schadeherstel van ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk

Bij ons team is het vanzelfsprekend dat u autoschade snel achter de rug wilt hebben. De teamleden van ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk zijn enthousiaste en professionele vakmannen, die uw auto weer vakkundig, vertrouwd en snel schadevrij maken. Gastvrijheid is voor ons erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken voor u. Niets voor niets is de klant bij ons écht koning.

Specialismen van het schadeherstelbedrijf in Bleiswijk

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten autoschades. Onze schadeherstellers werken met de nieuwste duurzame technieken. En voor u er erg in heeft, is uw auto weer gerepareerd en als vanouds.

Heeft u autoschade in Bleiswijk en wilt u dat dit zo snel mogelijk hersteld wordt? Geen nood, ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk maakt uw auto weer als nieuw. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs bij ons schadeherstelbedrijf.

Nieuwe banden nodig? Banden wisselen?

Welkom bij het bandenhotel van ABS Autoherstel De Haan. Wij hebben alle merken beschikbaar en u bent altijd welkom bij ons. Bel even voor een afspraak.

Terwijl u gebruik maakt van onze comfortabele wacht-ruimte mét wifi, en van een heerlijk kopje koffie geniet, wisselt ons professionele team uw banden.

Klaar terwijl u wacht!

Reken op een wachttijd van maximaal 5 kwartier, dit is inclusief balanceren!

Altijd ruimte voor uw banden

Tegen een geringe meerprijs houden we uw set winter- of zomerbanden in opslag.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.dehaanautomotive.nl/

Vacatures De Haan Automotive

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.