De Vreede Holland

De Vreede Holland

De Vreede Holland is een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm..

Bleiswijk

Over De Vreede Holland

De Vreede Holland is een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor kwaliteit. Van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Onze tafelorchideeën zijn stuk voor stuk uitblinkers in kleur. Deze sfeermakers maken van een huis uw thuis!

Orchideeën zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Dankzij de vele vormen en kleuren passen ze perfect bij elke woonstijl. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Vreede Holland teelt acht exclusieve Phalaenopsis rassen waar consumenten dol op zijn: prachtig om te zien, met een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tafelorchideeën zijn te vinden in de bloemen- en plantenschappen van diverse supermarktketens en woonwinkels door heel Europa.

Wie wij zijn

De Vreede Holland is dé leverancier voor de Phalaenopsis orchidee in potmaat 9 cm. Onze ‘tafelorchideeën’ hebben een iets kleiner formaat dan u wellicht gewend bent van een orchidee maar hierdoor zijn onze planten juist geschikt voor verschillende plekken in huis, zoals de salontafel, slaapkamer of op een bureau. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen van deze sfeermakers aan de retail.

De Vreede Holland introduceerde in 2004 als eerste Phalaenopsis in een 9 cm pot – en daarin zijn we nu nog steeds de grootste. Maar we zitten niet stil: we maken analyses van verschillende procestechnieken en verbeteren onze teeltmethodes. We zoeken naar verlichtingsinstallaties die energiezuiniger zijn en proberen ons assortiment interessant te houden door inzet van nieuwe rassen die beter aansluiten bij de wensen van onze eindklanten.

Waar wij goed in zijn

Leveren volgens afspraak
Specialist word je niet zomaar. Wij kweken al meer dan 70 jaar en kennen dus alle kneepjes van het vak. We weten wat onze klanten nodig hebben en leveren volgens afspraak. De mooiste Phalaenopsis van gegarandeerde topkwaliteit: precies wat u nodig heeft voor het beste rendement.
Hoe we het doen

Hoe we het doen

Oog voor kwaliteit en milieu
Van opkweek tot aflevering: alles gebeurt bij ons in huis. Ons productiehuis van 140.000 m2 is verregaand geautomatiseerd, waardoor we efficiënt en innovatief kunnen telen. Dat doen we met passie – maar ook met oog voor kwaliteit en milieu. De Vreede Holland investeert in duurzaam produceren en goed ondernemerschap. Onze PlanetProof, MPS Global GAP en SQ certificeringen zijn daarvan het bewijs.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://devreedeholland.nl/

Vacatures De Vreede Holland

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.