Electro World

Electro World

Bij Electro World staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen...

Julianalaan 6, 2661EL Bergschenhoek

Over Electro World

Bij Electro World staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service. Wij bieden de beste service, van aankoop tot garantie. Electro World heeft een gecertificeerde servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot inbouwen én repareren. Alles om u te helpen.

Installatieservice

Heeft u een nieuw apparaat nodig maar geen idee hoe deze geïnstalleerd moet worden of heeft u advies nodig over de indeling?

Onze installatieservice verzorgt het installeren van uw aangekochte product, gemakkelijk en snel.

Inbouwservice

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd. Bij Electro World vindt u die vakmensen. Voor het plaatsen van vrijstaande apparatuur én voor het inbouwen.

Reparatieservice

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparatuur? Is er een onderdeel in uw apparatuur kapot? Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep. Door onze grote onderdelenvoorraad en vakkundige kennis kunnen de monteurs de meeste ongemakken direct verhelpen, óók van apparatuur die u niet bij ons heeft aangeschaft.

Contact

Electro World van Dijk

Telefoonnummer: +31(0)10 5212 643

Adres: Oostlaan 28-29, 2641DL Pijnacker

Adres: Julianalaan 6, 2661EL Bergschenhoek

e-mail: info@electroworldvandijk.nl

Bezoek bedrijfswebsite

Vacatures Electro World

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.