EVO IT BV

EVO IT BV

Ruim 20 jaar geleden opgericht vanuit belangenbehartiger Evofenedex (voormalig EVO) en gespecialiseerd in logistieke software voor...

Pijnacker-Nootdorp

Over EVO IT BV

Ruim 20 jaar geleden opgericht vanuit belangenbehartiger Evofenedex (voormalig EVO IT BV) en gespecialiseerd in logistieke software voor eigen vervoerders en verladers. Onze missie is het oplossen van problemen en het verbeteren van de logistieke prestaties van úw onderneming. Een team van specialisten helpt u verder om uw logistiek te verbeteren. We denken mee en betrekken de er praktijk volledig bij, want een implementatie van een programma moet naadloos aansluiten op de organisatie en niet andersom. EVO IT BV is de specialist in logistiek software!

Missie EVO-IT

Wij staan midden in de praktijk en zijn daar trots op. Zowel voor kleine bedrijven als de grote ketens hebben we veel ervaring binnen alle logistieke branches. Zo begeleiden wij onze klanten professioneel, met de nadruk op het ontwikkelen van software die toegespitst is voor het eigen vervoer. In plaats van een log, onoverzichtelijk programma waar u veel tijd moet steken om het nuttig te maken voor uw bedrijf kijken we naar hoe ons programma bij u past. Onze missie is dan ook: De beste software ontwikkelen zodat uw eigen vervoer op de meest optimale manier ingezet kan worden.

Contact

Telefoonnummer: tel: 015251221
Email: secretariaat@evo-it.nl
Adres: Europalaan 23, 2641 RX  Pijnacker

Bezoek bedrijfswebsite

Contact Info

Bedrijvenpagina https://oostlandwerkt.nl/companies/evo-it-bv/

Vacatures EVO IT BV

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.