Ford Van Dijk/Schouten

Ford Van Dijk/Schouten

Opzoek naar een eerlijk advies bij het kopen van een Nieuwe of Gebruikte Ford? Dan bent u bij ons aan het juiste adres...

Bergschenhoek

Over Ford Van Dijk/Schouten

Uw autobedrijf in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp 

Woont u in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk of in de regio Pijnacker-Nootdorp en bent u op zoek naar een eerlijk advies bij het kopen van een Nieuwe of Gebruikte Ford? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om vrijblijvende informatie of advies op maat, wij verwelkomen u graag in onze showroom op het industrieterrein Weg en Land te Bergschenhoek.

Over ons

Al jarenlang is Ford Van Dijk/Schouten dé specialist voor uw Ford auto. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en continue bijscholing door Ford, beschikken wij over een team aan vakmensen die altijd voor u klaar staan.

Door onze betrokkenheid met klanten in combinatie met een transparant advies zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen een zeer gunstig tarief.

Auto verkoop

Naast het feit dat wij erkend Ford dealer en reparateur zijn in de regio Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp (Oostland), helpen wij u ook graag verder met auto’s van andere merken.

Zo hebben wij altijd een variërend aanbod aan occasions en hebben wij een ruim assortiment aan nieuwe Ford Personenauto’s en nieuwe Ford Bedrijfswagens beschikbaar in onze showroom.

Auto onderhoud en reparatie

Al jarenlang is Ford Van Dijk/Schouten dé specialist voor uw Ford auto. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en continue bijscholing van onze monteurs door Ford, beschikken wij over ongeëvenaarde team aan vakmensen die altijd voor u klaar staan.

Door onze betrokkenheid met klanten in combinatie met een transparant advies zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen een zeer gunstig tarief. Ook zorgen we er voor dat enige mankementen uiterst professioneel verholpen worden.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.ford-vandijkschouten.nl/

Vacatures Ford Van Dijk/Schouten

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.