Gamecity Gokarting

Gamecity Gokarting

Wij “Gamecity Gokarting” zijn specialist in het bieden van ‘quality time’! Even écht tijd en aandacht voor en met elkaar. Bij Gamecity Zoetermeer streven we...

Oostland

Over Gamecity Gokarting

Wij “Gamecity Gokarting” zijn specialist in het bieden van ‘quality time’! Even écht tijd en aandacht voor en met elkaar. Bij Gamecity Zoetermeer streven we ernaar om iedere dag weer de ultieme beleving voor onze gasten te creëren; stap je met een fijne ervaring en een brede glimlach weer naar buiten? Pas dan is onze missie geslaagd.

Door een breed aanbod van spannende, hilarische en vernieuwende activiteiten proberen we voor onze gasten een moment van samenzijn, plezier en ontspanning te creëren. Het enthousiaste personeel van Gamecity staat voor je klaar. Persoonlijk contact is ons uithangbord.

Prison Island, karten, lasergamen, bungee soccer, arcade games en sinds mei 2022 de fantastische Urban minigolfbaan ! Gamecity is bij uitstek geschikt voor groepsuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en vrijgezellenfeesten. Uiteraard ben je ook als individu, vriendengroep of familie van harte welkom!

Naast het brede aanbod van activiteiten bij Gamecity Gokarting beschikken wij over een sfeervol en kwalitatief goed restaurant voor een gezellig hapje en drankje. Uiteraard is parkeren gratis.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://gamecity.nl/

Vacatures Gamecity Gokarting

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.