GDS Keramiek

GDS Keramiek

“Wie doet wat ‘ie leuk vindt, hoeft nooit meer te werken”. Begin 2014 was een bijzondere tijd voor Ruud van den Akker en Stefan Nuhn. Er waren...

Delft

Over GDS Keramiek

“Wie doet wat ‘ie leuk vindt, hoeft nooit meer te werken”.

Begin 2014 was een bijzondere tijd voor Ruud van den Akker en Stefan Nuhn. Er waren veranderingen binnen de organisatie waar ze werkten en ze zochten beiden naar een nieuwe uitdaging. Stefan en Ruud kenden elkaar inmiddels al 30 jaar en besloten samen een ondernemingsplan te maken. Kort daarop werd GDS Keramiek een feit. De vele jaren aan werkervaring in het vak combineerden ze met de uitgangspunten: ‘afspraak is afspraak’, persoonlijke benadering en transparantie.

En met succes. GDS Keramiek groeide tot een volwaardige partner in dakpannen en gevelstenen. In 2020 werd met oog op de toekomst ‘jonkie’ Jos Neet de derde compagnon en was het team voorlopig compleet. De drie vullen elkaar perfect aan. De verschillende persoonlijkheden, achtergronden en interesses zorgen voor de juiste mix: Ruud met het zwaartepunt op organisatie, Stefan op commercie en Jos op ontwerp en ontwikkeling. Een goede basis voor een bestendige toekomst. Sinds oktober 2022 is commercieel medewerker Joyce van den Akker ook onderdeel van het team. Met haar komst krijgt GDS weer een impuls, want ze heeft nieuwe kennis en ze kijkt vanwege haar leeftijd anders tegen dingen aan.

Dakpannen en gevelstenen in een prachtige showroom

Het pand waar GDS Keramiek in startte voldeed niet meer aan de eisen om door te kunnen groeien tot een begrip. Daarom verhuisde GDS Keramiek in 2019 naar een industrieel pand middenin het gebied De Schieoevers in Delft. Het pand onderging een complete transformatie tot een ruime, lichte showroom van maar liefst 750 m2, waarin het brede aanbod van gevelstenen en dakpannen wordt gepresenteerd in zijn natuurlijke verschijningsvorm.

GDS Keramiek biedt sindsdien de volledige service. Het team is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en stemt innovatieve oplossingen op de vragen van architecten en leveranciers af. Dit kan onder meer resulteren in een bijdrage aan snellere bouwprocessen of het bedenken van nieuwe systemen en oplossingen met betrekking tot duurzaamheid.

Meer weten?

Het team van GDS Keramiek vertelt u graag met passie over hun werk en mogelijkheden. Ze weten waar ze over praten en komen afspraken altijd na. Elke klant heeft bij GDS Keramiek een vast contactpersoon. Dat is een bewuste keus, want dit zorgt voor minder ruis en meer vertrouwen. Ze delen hun kennis, zijn transparant over het project en product en gaan op een respectvolle manier met hun klanten en leveranciers om. Hierdoor bouwen ze krachtige, langdurige relaties op.

Neem contact op of ga langs in de ruime showroom, waar een inspirerende sfeer hangt en u en uw project centraal staan!

Het team

Foto Ruud van den Akker

Ruud van den Akker

Eigenaar

Ruud van den Akker heeft na de middelbare school een technische opleiding gevolgd en is daarna gaan werken in de bouw. Na een aantal jaren kreeg Ruud de ambitie om mensen te ontzorgen, zaken te regelen en uit te voeren. Na 20 jaar was het tijd om alle ervaring en vooral de passie die Ruud heeft opgedaan op het gebied van gevelstenen en dakpannen in een eigen bedrijf te stoppen. Gedreven door de schoonheid van keramische producten werkt Ruud, samen met zijn compagnon Stefan en de keramische industrie, aan het leveren van duurzame kwalitatieve gevels, daken en straten.

Mobiel bereikbaar: 0612-759887
Foto Stefan Nuhn

Stefan Nuhn

Eigenaar

Stefan Nuhn is opgeleid tot gymleraar. Stefan kwam via John Krupe en Aad Noppen in 1986 in aanraking met bouwmaterialen en werd onmiddellijk gegrepen door de dynamiek van de bouwwereld en alles eromheen. Bij Stefan ontwikkelde zich al snel een voorliefde voor gevelstenen en dakpannen, vooral van de ‘gebakken’ soort. “Wat een prachtig natuurproduct, wat een verscheidenheid en wat een mogelijkheden! Er bestaat niets mooiers om na het opdoen van ervaring bij diverse bedrijven nu een eigen bedrijf te starten en mijn passie de vrije loop te laten.”

Mobiel bereikbaar: 0635-117070

Jos Neet

Eigenaar

Jos Neet is sinds 1 mei 2020 bij GDS aan boord. Hij kwam, na een technische opleiding, in 2002 in aanraking met bakstenen en raakte dermate bevlogen dat hij ‘het wereldje’ nooit meer heeft verlaten. Jos kan echt helemaal ‘los’ gaan met stenen en dakpannen en is in staat zijn kennis, ervaring en enthousiasme op mensen over te brengen. Ruud daarover: “Wij kenden Jos’ ambitie om ‘eigen baas’ te worden en bij ons krijgt hij die kans, hij heeft een prima naam in de markt en is daarmee een mooie toegevoegde waarde voor GDS.” Nuhn doet ook een duit in het zakje: “Ook voor de continuïteit van GDS is Jos met zijn jeugd een welkome aanvulling.

Mobiel bereikbaar: 0644-098901

Joyce van den Akker

Commercieel medewerker

Joyce van den Akker werkt sinds 1 oktober 2022 bij GDS. Na haar opleiding commerciële economie deed Joyce haar eerste werkervaring op bij aannemer Dura Vermeer. De passie voor deze branche en de handel is haar met de paplepel ingegoten. Dankzij vader Ruud heeft ze de oprichting van GDS van dichtbij meegemaakt. “Veel van de namen die vroeger al bij ons over de keukentafel gingen, zijn nog steeds werkzaam binnen deze branche, dat vind ik tof! Ik hoop dat ik met frisse blik een aanvulling kan zijn op de jarenlange ervaring en bulk aan kennis die GDS al bezit!”

Mobiel bereikbaar: 0614-649007

Vacatures GDS Keramiek

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.