Getru Bedrijven

Getru Bedrijven

Met ruim veertig jaar ervaring is Getru een betrouwbare partner voor internationaal geconditioneerd vervoer. Ervaren en goed...

Bleiswijk

Over Getru Bedrijven

Met ruim veertig jaar ervaring is Getru een betrouwbare partner voor internationaal geconditioneerd vervoer. Ervaren en goed opgeleide medewerkers zorgen er dagelijks voor dat bloemen, planten, groenten en fruit onder de beste omstandigheden vervoerd worden naar bestemmingen door een groot deel van Europa. Dat maakt Getru een logistieke dienstverlener met betrouwbare oplossingen.

Wensen van de klant staan centraal

Met onze kennis en ervaring biedt Getru de logistieke dienstverlening die aansluit bij de wensen van elke klant. En dat met de geconditioneerde omstandigheden die passen bij de te vervoeren producten. Getru beschikt hiervoor over een modern, compleet uitgerust wagenpark, werkt efficiënt en volgens de gestelde eisen aan geconditioneerd transport.

Werkgebied

Dagelijks verzorgt Getru geconditioneerde internationale transporten van goederen die zonder koeltransport bederfelijk zijn van en naar diverse bestemmingen in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Noord-Italië en Polen.

Missie en visie

De missie van Getru is een betrouwbare samenwerkingspartner zijn die het belang en de behoeftes van de klant voorop heeft staan. Door onze jarenlange expertise kunnen wij dit ook waar maken. In combinatie met ons continue streven naar perfectie zorgt dit ervoor dat de kwaliteit van de dienstverlening van Getru blijft groeien.

In alle logistieke vraagstukken zien wij mogelijkheden, geen uitdaging wordt uit de weg gegaan. Dit doet we door samen te werken: niet alleen met de klant maar ook met alle betrokken partijen binnen de logistieke processen van het geconditioneerd vervoer. Getru ontzorgt en fungeert daarbij als totaalleverancier van logistieke activiteiten.

Getru = servicegericht én meer…

De partner die met persoonlijk contact bouwt aan relaties.
De regisseur van logistieke activiteiten.
De betrokken logistieke dienstverlener.
De transporteur met hoge leveringsbetrouwbaarheid.
De logistieke partner die doet wat hij belooft.

Regisseur van logistieke activiteiten

Door onze jarenlange kennis en ervaring in de sierteelt- en AGF-sector zijn wij dé regisseur van alle logistieke activiteiten voor het geconditioneerd vervoeren van bloemen, planten, groenten en fruit.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://getru.nl/

Vacatures Getru Bedrijven

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.