Hazeu Orchids

Hazeu Orchids

Hazeu is een echt familiebedrijf en er heeft altijd een Hazeu ‘aan het roer’ gestaan. De huidige directie wordt gevormd door eigenaren...

Delfgauw

Over Hazeu Orchids

Hazeu is een echt familiebedrijf en er heeft altijd een Hazeu ‘aan het roer’ gestaan. De huidige directie wordt gevormd door eigenaren Chiel Hazeu en Sjors Hazeu. Ons bedrijf begon ruim een eeuw geleden aan de Schimmelpenninck van der Oyeweg in Pijnacker; de plaats waar we nu nog werken.

Het nieuwe merk van Hazeu Orchids benadrukt kleur en veelzijdigheid. Door het kleurrijke ontwerp en de geweldige verpakking valt deze nieuwe lijn echt op en zal de aandacht van het winkelend publiek trekken.

Over Hazeu Orchids

Hazeu Orchids is een gecertificeerde Phalaenopsis-kwekerij die tot de grotere van Nederland gerekend mag worden. Uit 7 hectare eigen kassen leveren wij wekelijks 100.000 planten van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en op maat.

Hazeu is een echt familiebedrijf en er heeft altijd een Hazeu ‘aan het roer’ gestaan. De huidige directie wordt gevormd door eigenaren Chiel Hazeu en Sjors Hazeu. Ons bedrijf begon ruim een eeuw geleden aan de Schimmelpenninck van der Oyeweg in Pijnacker; de plaats waar we nu nog werken. In die periode bouwden we een veelzijdige teelt ervaring op die uitstekend van pas kwam toen we in 2000 besloten ons te specialiseren in de Phalaenopsis. Deze overstap bracht het bedrijf in een stroomversnelling.

1 In de kas
2 In de kas
3 In de kas

In onze processen staan de mens, de zorg voor het gewas en onze winkelketen klanten centraal. Wij investeren permanent in moderne kassen, deels met een bijzondere dubbele teeltlaag, goede begeleiding van de medewerkers, kwaliteitsbevordering en efficiënte processen.

Met een hecht team van kundige en gepassioneerde mensen werken we vanuit drie locaties. Door onze aanpak zijn we niet alleen in staat wekelijks grote volumes van hoge kwaliteit te leveren, maar kunnen we ook flexibel inspelen op wensen uit de markt. Het aantal afnemers en de gemiddelde ordergrootte namen – en nemen – toe: uitbreiding van het teeltarsenaal blijft nodig.

Missie & Certificering

Het team van Hazeu Orchids beschouwt het als haar missie winkelketens in het midden- en topsegment Phalaenopsissen van de hoogste kwaliteit, tegen een scherpe prijs te kunnen leveren in grote volumes, tot 100.000 stuks per week.

Daartoe zijn de eigen kassen van 7 hectare modern en efficiënt ingericht en hebben de medewerkers niet alleen de passie maar ook het vakmanschap om het teeltproces te blijven verbeteren.

De mens centraal

Bij alles wat we doen gaan we uit van de mens: de eindconsument die wil genieten van een mooie kamerplant, de retailer die graag een goed product verkoopt en daarmee tevens een goede marge behaalt en de inkoper die wil bijdragen aan de groei van de winkelformule. En onze eigen mensen natuurlijk. Meer hierover op Over Hazeu Orchids.

Certificaten

Ons kwaliteitsbesef in proces en product komt ook tot uitdrukking in de certificaten die ons bedrijf zijn toegekend. Het zijn:

  • MPS GAP – aantoonbare veiligheid en hygiëne, duurzaamheid en traceerbaarheid;
  • ETI – voor bevordering van de arbeidsomstandigheden voor medewerkers;
  • Lid Sedex – voor audits en publicatie van ethische data in de leveringsketen;
  • MPS Socially Qualified – eisen t.a.v. veiligheid, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden;
  • Global G.A.P Risico-Inventarisatie Ten aanzien Van Sociale Praktijken (GRASP) – eisen t.a.v. welzijn, beloningsniveau, gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Vacatures Hazeu Orchids

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.