Henk Dammes BV

Henk Dammes BV

Henk Dammes B.V. kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. De planners werken nauw samen met hun klanten en chauffeurs en zijn...

Bleiswijk

Over Henk Dammes BV

Henk Dammes B.V. kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. De planners werken nauw samen met hun klanten en chauffeurs en zijn altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Hierdoor zijn er korte communicatielijnen en wordt snel en flexibel werken mogelijk gemaakt.

Het transportbedrijf beschikt over gediplomeerde en ervaren chauffeurs die allen beschikken over het ADR certificaat voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Alle planners hebben een logistieke achtergrond en beschikken over een zekere logistieke ‘feeling’ en zonder de administratiemedewerkers zou het bedrijf niet compleet zijn. Deze drie bouwstenen vormen samen het ‘Dammes Team’.

Werken in de logistiek betekent elke dag nieuwe uitdagingen. Het ‘Dammes Team’ beheerst deze uitdagingen met kundigheid en enthousiasme zodat wij uw container op tijd en naar wens kunnen aanleveren bij de klant.

“Geen woorden maar daden is de mentaliteit die het transport- en familiebedrijf nastreeft!”

Onze Missie

Juist in deze economische tijd richten wij ons, nog meer dan ooit, op service, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunnen wij als transportonderneming een bijdrage leveren aan het reduceren van CO2 uitstoot. Daarom streven wij er naar het gehele wagenpark te voorzien van voertuigen die voldoen aan de Euro 6 norm.

Tevens trachten wij zo goed mogelijk mee te gaan met de nieuwste technologieën op het gebied van transport en logistiek. Met deze doelstellingen voor ogen kunnen wij ook in de toekomst voldoen aan de wensen van de klant waardoor wij ons aanzien als gewaardeerd transporteur in zeecontainers kunnen blijven waarborgen.

Onze Visie

Het transport- en familiebedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en denken mee in het belang van onze klanten. Door onze betrokken medewerkers en de langdurige samenwerking met klanten groeit het bedrijf nog iedere dag.

Transport

Sinds eind jaren 60 vervoeren wij voor verschillende expediteurs, logistieke dienstverleners en rederijen alle soorten zeecontainers in zowel binnen- als buitenland van de havens Rotterdam en Antwerpen naar landen zoals: België, Duitsland en Frankrijk.

Op basis van onze specialisaties; oneway en roundtrip vervoeren wij onder andere ADR containers. Voor deze transporten regelen wij eventueel ook de douane documenten.

Wij vervoeren:

  • Alle 10’, 20’, 40’ en 45’ Ft standaard containers en High Cube, Open Top, Flat Rack, Pallet Wide en Reefer formaat.
  • ADR containers voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zoals chemicaliën.
  • Overhoogte- en breedtetransport
  • Tanktransport zonder ADR (met ADR in overleg).

Wagenpark

Het wagenpark bestaat op dit moment uit 43 vrachtwagens van de solide merken Mercedes, DAF, MAN Diesel en Volvo. Deze trucks zijn allen gespecialiseerd in zeecontainer vervoer. Onlangs zijn er 10 nieuwe vrachtwagens, die voldoen aan de Euro 6 norm, toegevoegd aan het wagenpark. Ons streven is om het gehele wagenpark te kunnen voorzien van deze duurzame voertuigen.

Elke vrachtwagen is uitgerust met een boordcomputer, scanner en printer. Hierdoor kunnen wij elke auto volgen en realtime informatie aan onze klanten geven. Door de scanners en printers is het mogelijk om op ieder moment documentatie uit te wisselen met de chauffeurs, zoals CMR’s, douane documentatie en laad of los papieren.

Het wagenpark wordt periodiek gecontroleerd en onderhouden door desbetreffende dealers. Hierdoor bestaat het wagenpark alleen uit veilig en betrouwbaar materiaal waardoor oponthoud onderweg zo veel mogelijk voorkomen kan worden.

Op zaterdag zorgen wij ervoor dat de vrachtwagens weer schoon de nieuwe week tegemoet kunnen rijden. Het wagenpark is tenslotte ons visitekaartje en die houden wij graag schoon!

Henk Dammes B.V. ‘Transporteurs van huis uit’

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.henkdammes.nl/

Vacatures Henk Dammes BV

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.