Ingram Micro

Ingram Micro

Als wereldwijde leider in de IT technologie heeft Ingram Micro continu te maken met een veranderende markt. Technologie speelt een steeds grotere rol...

Over Ingram Micro

Wij zijn Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. Wij zijn verantwoordelijk voor de grootste merken in de markt, zoals bol.com en de Bijenkorf! Wij zijn de Heartbeat of Logistic Services. Wij zorgen ervoor dat onze klant de belofte aan hun klant waarmaakt, iedere dag weer.

Groei

Ook wij zijn klein begonnen. Ondernemend als we zijn, groeien we mee met onze klanten. We innoveren continu. Inmiddels zijn we onderdeel van een groot internationaal bedrijf, actief in 64 landen en beheren we 189 Logistieke Centers. Dat is meer dan 17 miljoen vierkante meter aan warehouse oppervlakte!

Heb je dezelfde groeiambities als wij? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je kansen om door te groeien en je te ontwikkelen in een dynamische internationale omgeving!

De hartslag van onze organisatie

Onze mensen zijn de hartslag van de organisatie, onze kracht. Wij geven je daarom het vertrouwen om alles uit jezelf te halen, om te groeien! We bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat je; vindingrijk bent, met een ondernemersgeest werkt en pioniert met creatieve ideeën.

Wanneer jij je bij ons agile bedrijf aansluit, word je omringd door zeer gemotiveerde en gepassioneerde collega’s die samenwerken naar één doel: om wereldwijd de meest gewaardeerde logistieke partner te zijn. Daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Samen

Samenwerking en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie. Een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt. Maar ook ondernemerschap en een ‘samen de schouders eronder’-mentaliteit kenmerkt ons bedrijf. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een bedrijf waar we trots op zijn. Met klanten die we partners noemen omdat we al jarenlang succesvol samenwerken.

Continu Verbeteren!

Samen met onze klanten bedenken wij slimme oplossingen om hen te helpen groeien. Dat vinden we leuk! Op welke afdeling je ook werkt, geen dag is hetzelfde, saai is het dus nooit.

Wij zorgen ervoor dat de online bestellingen op tijd en in de juiste verpakking naar het juiste adres worden verstuurd. Dagelijks gaat het om vele tienduizenden bestellingen. Door continu onze processen te analyseren en optimaliseren doen we dat iedere dag weer beter. Rond de feestdagen versturen we honderdduizenden bestellingen per dag. Dat doen we als team.

Beste Logistieke Bedrijf van Nederland

Nog niet zo lang geleden zijn we bekroond met de prestigieuze Logistiekprijs Nederland. En dat is niet voor niks! We zijn trots op deze prijs en op onze medewerkers. Ook zijn we trots op onze nominatie voor het veiligste warehouse van Nederland. Want ook veiligheid vinden we belangrijk!  Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services is onderdeel van Ingram Micro Inc., dat gevestigd is in Irvine, California (US).

Conatct

Warehouse Zalando – operatie door Ingram Micro CLS

Klappolder, 2665 LB Bleiswijk

Bezoek bedrijfswebsite

Vacatures Ingram Micro

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.