JACkLING Engineering

JACkLING Engineering

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de techniek? Ben je een specialist binnen de elektrotechniek...

Berkel en Rodenrijs

Over JACkLING Engineering

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de techniek? Ben je een specialist binnen de elektrotechniek, machinebouw, metaal of installatietechniek en op zoek naar de volgende stap? Wil je je (technische) kennis, ervaring en kwaliteiten tot uitdrukking laten komen, en de voordelen van een vaste baan afwisselen met de uitdaging van wisselende projecten? Dan zijn wij van JACkLING Engineering op zoek naar jou!

Kwaliteit én professionaliteit

Sinds 2000 zijn wij actief binnen de techniek. Als detacheerder met een persoonlijke aanpak, zijn wij op zoek naar kwaliteit en professionaliteit. Wij selecteren projecten én medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, jouw veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Wij zijn onder meer VCU en NEN 4400 gecertificeerd en leggen alle afspraken die we maken schriftelijk vast. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarbij worden we al jaren beoordeeld door Creditsafe, de meest gebruikte leverancier van online bedrijfskredietrapporten, met een ‘zeer goede kredietwaardigheid’.

Gevoel voor onze mensen

Wij staan voor onze mensen. Niet alleen op professioneel vlak, maar zeker ook daarbuiten. Betrouwbaarheid en integriteit vinden wij bij JACkLING heel belangrijk, en we zijn er trots op dat we er alles aan doen om jou als professional te geven waar je naar op zoek bent.

We willen onze mensen goed leren kennen, hun verwachtingen en wensen leren kennen, zodat we je kunnen koppelen aan het juiste project dat bij jou past. Omdat we ook intensief en uitgebreid overleg hebben met onze opdrachtgevers, kunnen we goed inschatten bij welk project jij je thuis gaat voelen.

Gevoel voor samenwerking en de toekomst

‘De juiste man of vrouw op de juiste plaats’: daar gaan we voor! Persoonlijk contact en transparantie zijn bij ons heel belangrijk. Om je optimaal te begeleiden werken we graag samen voor de beste werkomgeving. Tijdens je eerste project krijg je daarom ook een vast contactpersoon aangewezen, die je intensief begeleid, je adviseert en bij wie je altijd terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal presteert.

We zijn altijd op zoek naar goede en gemotiveerde vakmensen. Omdat we graag het beste uit onze mensen halen, helpen we je verder te ontwikkelen en te groeien. Wil je vanuit de uitvoering de overstap maken naar kantoor of andersom? Wij helpen je jouw gewenste stap te zetten! En ook als je wilt doorleren ben je bij ons aan het juiste adres: als Kenteq-erkend leerbedrijf bieden we je volop mogelijkheden voor verdere opleiding en specialisatie.

Gevoel  voor kwaliteit

We verwachten niet alleen van onze mensen doorzettingsvermogen, gedrevenheid en een professionele instelling maar we eisen dit ook van onszelf, elke dag weer. Zo bieden we onze mensen, maar ook onze opdrachtgevers, elke dag wat zij verdienen: topkwaliteit en persoonlijke aandacht!

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van verschillende opdrachtgevers. Zo bieden we elke professional een project op maat aan. Omdat we weten dat een uitdaging pas echt een uitdaging is als deze interessant en afwisselend is waarbij je je kwaliteiten, kennis en ervaring optimaal inzet. Bij ons ben je dus verzekerd van de mooiste en beste projecten.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.jackling.nl/

Vacatures JACkLING Engineering

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.