Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is sinds 1993 internationaal actief in de bouw en sloop van tuinbouwkassen...

Berkel en Rodenrijs

Over Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials biedt scherpe prijzen en professionals die elk kassenbouw- en kassensloopproject binnen de planning opleveren volgens de gemaakte afspraken. Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is sinds 1993 internationaal actief in de bouw en sloop van tuinbouwkassen.

Kassenbouw en kassensloop

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van “gebruikte” kassen. Het resultaat van deze opnieuw gebouwde kassen is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. De hernieuwde kas heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Gedemonteerde kassen, ketelhuizen en bedrijfsruimten kunnen wij op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Wij besteden veel zorg aan een soepel kassenbouwproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk kassenbouw- en kassensloopproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in het ontwerp en de projectplanning.

De kracht van Kerklaan

  • Ruim 20 jaar ervaring in kassenbouw en kassensloop
  • Groot aanbod in gebruikte kassen, tuinbouwmachines & -materialen
  • Op maat aanpassen en verbouwen van machines naar gewenste specificaties van de klant
  • Doeltreffende service en garantie door eigen technische specialisten
  • Snelle financiële afwikkeling

MVO

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is terug te zien in onze goede arbeidsomstandigheden voor zowel vast personeel als onderaannemers. Kassen worden op een zo duurzaam mogelijke manier gesloopt en gebouwd om een zo gering mogelijke CO2-footprint achter te laten voor volgende generaties.

Vacatures Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.