KG Systems – KG Greenhouses

KG Systems – KG Greenhouses

KG is een platte organisatie met een ervaren team. Met onze flexibele instelling helpen wij onze klanten aan een duurzame toekomst #GrowWithUs…

Bergschenhoek

Over KG Systems – KG Greenhouses

Van origine heette ons bedrijf Kees Greeve Tuinbouwprojecten B.V., welke al 50 jaar een begrip is in het realiseren van complete tuinbouwprojecten. Internationalisering heeft ervoor gezorgd dat wij tegenwoordig door het leven gaan als KG Greenhouses. Daarnaast is 25 jaar geleden wegens uitbreiding van onze diensten de technische tak KG Systems opgericht. Beide organisaties opereren onafhankelijk, maar kunnen samenwerken wanneer dit voor projecten gewenst is.

KG is de laatste jaren hard gegroeid maar vind het belangrijk dat de organisatie flexibel blijft en voor het personeel vertrouwd voelt. Hierom kiest KG als familiebedrijf ervoor geen tussenlagen te hebben in de organisatie en de leiding gewoon meewerkt binnen de afdelingen.

KG richt zich op het ontwikkelen van een goede band met de klant en deze te ontzorgen tijdens het hele project. Door onze lange ervaring hebben we veel kennis over de verschillende technieken binnen de tuinbouw, wat ons de mogelijkheid geeft om een persoonlijke oplossing te bieden aan elke klant.

KG Greenhouses

KG Greenhouses is een wereldwijde specialist op het gebied van turn-key projecten in de glastuinbouw. Hierbij zijn we zowel kassenbouwer als installateur van alle technieken in moderne glastuinbouwbedrijven. Bij KG Greenhouses worden de kassen volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

KG Systems

KG Systems heeft zichzelf gevestigd als een dominante speler in kweektafelsystemen, vertical farming en interne transportsystemen. Deze verschillende systemen worden over de hele wereld verkocht. De systemen worden volledig op maat ontworpen voor de klanten aan de hand van hun wensen en in Bergschenhoek geproduceerd.

Vacatures KG Systems – KG Greenhouses

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.