LG Flowers

LG Flowers

Onze ambitie is om mensen gelukkig en energiek te maken met onze bloemen. Wij houden van verbindingen leggen in de gehele...

Pijnacker

Over LG Flowers

Wij, LG Flowers, kweken de allervrolijkste bloem die er is: de gerbera! Deze kleurrijke bloem staat centraal in hoe wij werken. We zorgen dan iedereen die met onze gerbera’s in aanraking komt, van medewerkers tot klanten, met een glimlach rondloopt. LG Flowers gelooft dat dit alleen kan wanneer je samenwerkt en zo samen leert en doelen bereikt.

Daarnaast zit in ons DNA om altijd te blijven leren en verbeteren, zowel op persoonlijk vlak als voor het bedrijf en onze klanten. Hierdoor zijn we naar één van de grootste gerberakwekerijen in Europa gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Structuur van LG Flowers

LG Flowers is een veelzijdig bedrijf waar veel verschillende teams samenwerken. Teelt & Techniek zorgen voor sterke bloemen en een productie die zo soepel mogelijk draait. De teams Productie Kas en Productie Verwerking zorgen dat die sterke bloemen geplukt worden en verwerkt tot allerlei producten. Het Verkoop Team zorgt dat onze klanten worden voorzien van de juiste gerberaproducten. De teams Administratie en Personeelszaken maken klanten, leveranciers en/of medewerkers blij met hun werk. Ons Marketing Team verspreid de vrolijkheid van onze bloemen zowel offline als online. Tot slot is er een team Innovatie en zij zorgen dat al het bovenstaande altijd op een meer efficiënte of betere manier verloopt.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.lgflowers.nl

Vacatures LG Flowers

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.