Loonbedrijf Van der Burg

Loonbedrijf Van der Burg

Loonbedrijf Van der Burg is breed inzetbaar: van grond verzetten en bewerken tot groenvoorzieningswerkzaamheden en van...

Berkel en Rodenrijs

Over Loonbedrijf Van der Burg

Expertise, snelheid en korte lijnen

Loonbedrijf Van der Burg is breed inzetbaar: van grond verzetten en bewerken tot groenvoorzieningswerkzaamheden en van bassinrenovatie, betonwerken, beschoeiingen zetten tot bestraten. Onze kracht zit in de flexibele houding en korte lijnen met klanten en partners. In omgeving Lansingerland is Loonbedrijf Van der Burg al lang een begrip.  Frans startte in 1984 met het loonbedrijf met 1 tractor en een vrachtwagen. Anneke is in 1992 toegetreden tot het bedrijf en  heeft de financiële administratie onder haar hoede. Zoon Chris begon ook op jonge leeftijd als loonwerker en is sinds 2018 mededirecteur.

Door jarenlange ervaring en de vele werkzaamheden die wij hebben verricht, denken wij graag mee over het uitvoeren van uw projecten of problemen. Zelf uitvinden hoe de klus geklaard moet worden, is niet nodig.

Ons vakkundig personeel en uitgebreide machinepark nemen u het werk uit handen en voeren het karwei efficiënt uit. Wij werken dagelijks aan diverse grond en groenprojecten met o.a. onze graafmachines en rupskranen, tractoren met diverse machines, en alle benodigde toebehoren. Daarnaast leveren wij ook diverse grondstoffen als zand, puin en grind.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://loonbedrijfvdburg.nl/

Vacatures Loonbedrijf Van der Burg

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.