Makelaar Van der Panne

Makelaar Van der Panne

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit...

Oostland

Over Makelaar Van der Panne

Wij zijn een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van social media.

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden is ons kantoor actief in zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij. Bestaande bouw en nieuwbouw. Verhuur en verkoop. Ook kunt u bij ons terecht voor een recreatiewoning of een taxatierapport in alle soorten en maten. Of dit nou een woning (ook een nieuw te realiseren woning) of een appartement is, een winkel, kantoor, een bedrijfshal of een stuk grond.

Sinds de oprichting in februari 2006 is ons kantoor hard gegroeid met inmiddels twee vestigingen. Wij stropen de mouwen op! En dan wordt hard werken beloond. Ons kantoor is meerdere malen genomineerd geweest voor de Woningmakelaar van het Jaar award. Deze awards worden georganiseerd door het vakblad Vastgoed met als doel om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars. Een enorme eer en een beloning voor ons werk.

Ons team bestaat uit 6 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat. In mei 2018 openden we ons tweede kantoor in Zevenhuizen. Een gebied waar de komende jaren veel staat te gebeuren.

Wij willen ons blijvend onderscheiden, bijvoorbeeld in transparantie. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden.

Ook in het presenteren van objecten zijn wij onderscheidend. Zo zijn wij op dit moment druk met het oppakken van virtual reality in de makelaardij. In 2006 waren wij al actief met videoclips met voice-over. Hierna lanceerden wij de interactieve plattegrondtekeningen en hierna waren we trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie. In de crisisjaren pikten we als eerste de vrijwillige veiling op en we kwamen zelfs in de krant doordat we een woning aanboden (en verkochten!) via elkedaggoedkoper.nl. Wij hebben als een van de weinige kantoren in de regio een eigen Woonmagazine. En dat alles tegen een concurrerend courtage!

Vanzelfsprekend maken we veel gebruik van social media om ons woningaanbod te presenteren, zowel via onze eigen Facebookpagina met meer dan 5.700 volgers maar ook via instagram, linkedIn en doelgroep gerichte campagnes. Heeft u onze Facebook pagina al bekeken? Hierop geven wij met leuke video’s aandacht aan nieuwbouwprojecten, woningen of geven we uitleg aan praktijkvoorbeelden.

Benieuwd naar onze dienstverlening? In deze brochure hebben wij alles nog een keer voor u op een rij gezet.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://Dorpsstraat111b,2761ANZevenhuizen

Vacatures Makelaar Van der Panne

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.