Meerbouw Rotterdam

Meerbouw Rotterdam

Bij Meerbouw zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals...

Oostland

Over Meerbouw Rotterdam

Bij Meerbouw zijn we vooral pragmatisch. We maken geen show. Wij bieden je concrete oplossingen om het resultaat te bereiken zoals jij dat beoogt. Geen uitdaging is ons te gek.

Als specialist in veelzijdigheid is elke opdracht voor ons een uitdaging om te excelleren in onze dienstverlening. Wij werken altijd met vaste teams waarbij jij steeds één vast aanspreekpunt hebt. Dat maakt de communicatie wel zo gemakkelijk. We kunnen daardoor sneller schakelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.

In 2004 werd Meerbouw opgericht. Door de jaren zijn we als specialist in veelzijdigheid gegroeid naar ruim 100 arbeidskrachten, deels vast en deels flexibel.

Met al onze medewerkers samen vormen we een hecht team. Ambitieus en vooral groos op het werk dat we elke dag weer verrichten. Het is onze gezamenlijke ambitie om keer op keer de verwachtingen van onze opdrachtgever te overtreffen. Wij zijn Meer dan Bouw.

EEN BETROKKEN PARTIJ

Bij nieuwbouw- of transformatieprojecten zijn we graag direct betrokken vanaf het ontwerp. Bij planmatig onderhoud denken we mee met mogelijke alternatieven. Daarnaast zijn we gericht op innovaties en werken we vooral samen met de opdrachtgever en bouwpartners. Een integrale werkwijze, die waarde creëert voor jou als opdrachtgever.

Tot slot vinden wij open en concrete communicatie vooraf erg belangrijk. Voordat we van start gaan vertellen wij niet alleen wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en hoe we dat gaan doen, we laten het je zelfs zien. Zo krijgen jij, noch andere betrokkenen onaangename verrassingen.

Wij zijn niet voor niets Meer dan Bouw.

MEERBOUW BOUWT BEWUST

Het draait om het weer in vorm brengen van de aarde. Door het (her)gebruiken en dynamisch inzetten van de tools en natuurlijke grondstoffen die het ons biedt. Het fundament leggen waar onze kinderen en de kinderen van hun kinderen, hún dromen op kunnen bouwen. Zo dragen wij dag in, dag uit ons steentje bij aan de generatie van morgen. En overmorgen.

OOK MET MEERBOUW SAMENWERKEN

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, eenieder is aanspreekbaar. Dat is waar Meerbouw goed in is: teamwork. Ervaar het zelf, neem contact op en dan verkennen we wat wij voor jullie én elkaar kunnen betekenen.

ONZE PARTNERS

We blijven groeien. Wij zijn trots te melden dat wij een samenwerking hebben met BILTZ, MOUTON, TBK en IJBOUW. Alles in eigen huis, het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit.

Vacatures Meerbouw Rotterdam

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.