Meewisse Roses

Meewisse Roses

De oprichter van het bedrijf, Aad Meewisse, is geboren en getogen in een ondernemersgezin in de buurt van Den Haag. Zijn vader was een...

Bleiswijk

Over Meewisse Roses

Geschiedenis
De oprichter van het bedrijf, Aad Meewisse, is geboren en getogen in een ondernemersgezin in de buurt van Den Haag. Zijn vader was een groenteteler. In 1981 besloot Aad echter om rozen te gaan telen in Bergschenhoek. Aad is altijd al geïnteresseerd geweest in innovatie en kwaliteitsverbetering en was daardoor een van de eerste tuinders die rozen ging telen op substraat, een kunstmatige grondsoort. Hij was ook een van de pioniers die in 1988 begon met het telen van rozen onder assimilatielampen. Na twintig jaar kon hij zijn bedrijf verkopen en besloot hij verder te gaan op een andere locatie in Bergschenhoek. Er werd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en innovaties. Hierdoor kon het kwaliteitsniveau aanzienlijk worden verbeterd. De cultivar Grand Prix werd geplant en deze beslissing bleek een groot succes. Na zes jaar zijn de rozen vervangen voor de nieuwe cultivar Red Naomi! Dat is de rode roos op de markt.

Na acht jaar werd ook dit bedrijf verkocht en werd er een nieuwe kas gebouwd in Bleiswijk. De zoon van Aad, Tom Meewisse, was afgestudeerd aan de Hogeschool en kwam bij zijn vader in het bedrijf. Samen maakten ze een plan om een ​​bedrijf op te richten volgens de laatste innovatieve ideeën en volgens de laatste technieken. Dit om de komende jaren rozen van topkwaliteit te kunnen garanderen. Naast het efficiënter gebruik van meststoffen is het energieverbruik geminimaliseerd en is de hoeveelheid afval sterk verminderd. Bovendien werden ook de arbeidsomstandigheden aanzienlijk verbeterd. Dit alles resulteerde in een ultramoderne kweekfaciliteit die wordt gebruikt om een ​​roos te produceren die al even bijzonder is.

Feiten

 • 43.000 M² teeltoppervlak
 • 37 jaar ervaring
 • 13 miljoen rozen per jaar
 • 25 toegewijde medewerkers
 • Biologische gewasbescherming

VERKOOPSERVICES VAN MEEWISSE ROSES

Voor Nederlandse handelaren: voor 9.00 uur bestellen betekent 13.00 uur in Aalsmeer en Naaldwijk, voor 11.00 uur bestellen betekent 16.00 uur in Aalsmeer en Naaldwijk.

Voor Nederlandse en internationale klanten hebben wij de mogelijkheid om uw bestelling op elke gewenste manier te personaliseren. Bijvoorbeeld: het aantal rozen per omhulsel of een ander type omhulsel.

Verder bieden wij de mogelijkheid om een ​​prijs per roos af te spreken voor de dagen dat er veel vraag is. Zo sluiten we voor u het risico van een fluctuerende prijs uit.

 • Snijd met een scherp mes de onderkant van de steel van de rozen in een hoek van 45 graden af.
 • Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water van de gebruikte vaas drijven.
 • Gebruik een schone vaas, bij voorkeur schoongemaakt met bleekmiddel.
 • Gebruik Chrystal Clear bloemenvoeding.
 • Zorg ervoor dat de rozen nooit in de felle zon, op een tochtige plaats of in de buurt van centrale verwarming staan.
 • Vul de vaas met vers water en vervang het water als het oude water vuil wordt.
 • Zet de rozen niet in de buurt van vers fruit.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.meewisseroses.com/

Vacatures Meewisse Roses

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.