Montera Techniek

Montera Techniek

Onze geschiedenis begint in 1973 als installatiebedrijf voor glastuinbouwtechniek in de regio Pijnacker-Nootdorp. Met de inzet van...

Pijnacker

Over Montera Techniek

Onze geschiedenis begint in 1973 als installatiebedrijf voor glastuinbouwtechniek in de regio Pijnacker-Nootdorp. Met de inzet van onze medewerkers zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf.

Na jaren van nauwe samenwerking zijn wij sinds 2014 onderdeel van Bosman Van Zaal. Hiermee werken wij intensief samen in binnen en buitenland. Onze missie is de passie van onze klanten te laten groeien om zo goede gewassen te realiseren.

Watersystemen

Montera Techniek staat garant voor complete watersystemen van A tot Z, volledig afgestemd op de unieke wensen van onze klanten. Onze specialisatie ligt in het ontwerpen van watertechnische installaties die nauwkeurig worden afgestemd op zowel de behoeften van de klant als de specifieke eisen van het gewas. Bij het ontwerpen van watertechnische installaties houden we niet alleen rekening met de optimale groeiomstandigheden voor het gewas, maar ook met de bedrijfseconomische aspecten van het project. Dit betekent dat we streven naar duurzaamheid en efficiëntie, waarbij we zorgvuldig balanceren tussen het minimaliseren van kosten en het maximaliseren van de opbrengst.

Een van de voordelen van samenwerken met Montera Techniek is onze expertise in het reconditioneren van waterstromen binnen jouw bedrijf. Door het optimaliseren van de waterkwaliteit en -stromen kunnen we de efficiëntie van het gehele irrigatieproces verbeteren. Dit resulteert in een verhoogde opbrengst en een gezonder gewas, wat essentieel is voor een succesvolle tuinbouwonderneming. Onze hoogwaardige dienstverlening wordt ondersteund door geavanceerde tekenpakketten en rekenprogramma’s waarmee we complete watertechnische installaties in 3D kunnen uitwerken en grondig onderbouwen. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om gedetailleerde ontwerpen te maken, zodat we elk aspect van het watersysteem kunnen optimaliseren en eventuele knelpunten kunnen identificeren voordat de installatie plaatsvindt.

Elektrasystemen

Elektrasystemen spelen een centrale rol in de activiteiten van Montera Techniek, aangezien elektriciteit de essentiële basis vormt voor de aandrijving en besturing van diverse systemen. Bij ons staat duurzaam en efficiënt energiebeheer altijd voorop, wat resulteert in hoogwaardige elektrotechnische installaties die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan Ledverlichting, elektrisch laden, en meer.

Ons expertisegebied omvat een uitgebreid scala aan elektrotechnische installaties, die we leveren en implementeren in diverse omgevingen. Of het nu gaat om bedrijfsgebouwen, kantoren, verblijfsruimten, teeltruimtes, ketelhuizen of watertechnische ruimtes, we bieden op maat gemaakte oplossingen die garant staan voor optimale functionaliteit en veiligheid. Bovendien hebben we uitgebreide ervaring in het aanleggen van diverse netwerken en bieden we een breed scala aan beveiligingsmogelijkheden, zodat uw bedrijf volledig is beschermd.

Klimaatinstallaties

Bij Montera Techniek staan we voor het leveren van hoogwaardige klimaatinstallaties die de optimale groeiomgeving voor jouw gewas creëren. Onze expertise ligt in het ontwerpen en installeren van geavanceerde systemen die nauwkeurig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw kas.

Een cruciaal aspect van ons klimaatontwerp is de balans tussen verschillende disciplines die elkaar perfect aanvullen. Onze installaties zijn ontworpen om harmonieus samen te werken en zo een synergetisch effect te creëren. Door het combineren van warmte, koude, ontvochtiging en luchtcirculatie, kunnen we een stabiel en geoptimaliseerd klimaat handhaven, ongeacht de seizoensveranderingen. Wanneer je voor Montera Techniek kiest, nemen we de verantwoordelijkheid voor het installeren van een scala aan geavanceerde systemen om de gewenste omstandigheden in de kas te bereiken.

Bij Montera Techniek geloven we in het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom integreren we waar mogelijk innovatieve technologieën die het energieverbruik optimaliseren en het milieu sparen. Onze installaties zijn ontworpen om betrouwbaar en kosteneffectief te zijn, zodat je niet alleen een gezonde oogst kunt verwachten, maar ook je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Onze professionele technici zorgen voor de installatie van ventilatoren, dakberegening, benevelingsystemen en klimaatcomputers. Deze componenten spelen een vitale rol bij het handhaven van de juiste temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie, wat essentieel is voor een gezonde en overvloedige gewasopbrengst.

Vacatures Montera Techniek

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.