New Vision Administratie- & Belastingadviseurs

New Vision Administratie- & Belastingadviseurs

New Vision is jouw financiële partner. We zijn geen traditioneel accountantskantoor of administratiekantoor. We zijn een allround...

Berkel en Rodenrijs

Over New Vision Administratie- & Belastingadviseurs

Wie zijn wij?

New Vision is jouw financiële partner. We zijn geen traditioneel accountantskantoor of administratiekantoor. We zijn een allround financiële dienstverlener met expertise in accountancy, administratie, IT en belasting. Deze expertise zetten we keihard in, voor jou.

Bedrijfsvoering verbeteren met actuele cijfers

Als jouw financiële bondgenoot gaan we proactief op zoek naar verbeteringen. New Vision heeft een antwoord voordat jij een vraag hoeft te stellen. We zijn bereikbaar als je ons nodig hebt, niet alleen tussen 9 en 5. Op ieder moment van de dag kunnen we jou helpen met het maken van de juiste beslissingen op basis van kloppende actuele cijfers.

Ook een partner voor controllers

New Vision is ook een klankbord voor controllers. Als controller verwacht je kennis en kunde. Die krijg je van ons, net als tot in detail uitgekiende oplossingen voor complexe financiële vraagstukken.

Onze mensen

De twee kantoren van New Vision zijn gevuld met een vast team van ongeveer 30 vakspecialisten. We stellen eigenlijk maar twee eisen aan onze mensen. (1) Dat ze zelf scherp blijven en (2) dat ze jou ook scherp houden. Hoe? Dat lees je hieronder.

Ons personeel houdt zichzelf scherp, voor jou

Ze volgen trainingen, cursussen en houden de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Medewerkers van New Vision  gebruiken niet alleen hun ervaring uit het verleden, maar ook hun visie op de toekomst. Je kunt namelijk pas scherp zijn als je weet wat er speelt.

Daarnaast delen we kennis tussen disciplines (accountancy, fiscaliteit en IT). Zo kan het zijn dat je van onze accountant belastingtips krijgt, dat de belastingadviseur opeens een briljant idee heeft voor jouw jaarrekening en dat onze IT’er precies weet welke aftrekpost je moet hebben. Van zoveel kennis in huis ga je sowieso profiteren.

Onze mensen houden jou scherp

New Vision heeft mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Dat levert wel eens kritische vragen op. Nu niet direct in de verdediging schieten hoor! Kritische vragen zijn juist heel fijn voor jou. Die houden je juist scherp. Zulke vragen zijn ook een beginpunt om jouw organisatie te verbeteren. Daar kunnen we je als New Vision dan gelukkig ook bij helpen.

Mensen die naast je staan

Eigenlijk hebben we nog een derde eis voor onze medewerkers: dat ze naast je staan en dat je op ze kan bouwen. Wij vinden de relatie tussen jou en onze mensen ontzettend waardevol. Dat betekent dat we regelmatig contact houden en jou op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen. We bellen je direct als we goed nieuws hebben (‘De winstcijfers zijn beter dan vorig jaar!’) en we bellen je nog sneller als we slecht nieuws hebben (‘Volgend jaar loop je risico vanwege een nieuwe wet’).

We zijn niet alleen keien van administrateurs, fiscalisten en accountants, maar bovenal mensenmensen die inzien wat de klant wel en niet wil en nodig heeft. Die weten wanneer ze de klant even met rust moeten laten en wanneer hij geactiveerd moet worden.

Partners

Als je New Vision belt, is de kans groot dat je één van deze heren aan de lijn krijgt. Ze hebben elk een eigen specialisme en adviseren je graag bij het verbeteren van je financiële huishouding.

Gregor Kruijssen

Bij New Vision sta ik echt naast ondernemers. Ik zie mezelf graag als hun steun en toeverlaat.’

Direct na zijn gymnasium (1980), rolde Gregor de accountancy in. Negen jaar later haalde hij zijn RA titel bij Deloitte, waar Gregor ook opleidingen verzorgde. In januari 2007, inmiddels al 26 jaar in het vak, startte Gregor bij DEMAC (later New Vision). Hij is van alle markten thuis als het op accountancy aankomt, maar heeft ook zeer ruime ervaring in het opleiden en ontwikkelen van personeel en van kennismanagement.

Gregor heeft in 2014 met goed gevolg de internationale CISA-opleiding (Certified Information Systems Auditor) afgerond, evenals de opleiding tot Gecertificeerd Professional voor Caseware IDEA (data-analyse-software). In 2015 is aan hem de titel CISA toegekend door ISACA.

Gregor is actief bij zowel Nyenrode Business University als bij de beroepsorganisatie NBA. Hier is hij per 1 januari 2023 benoemd in het Adviescollege voor beroepsreglementering (ACB).

Als directeur van New Vision legt Gregor zich primair toe op zijn klanten, van wie een belangrijk deel controleplichtig is. Daarnaast gaat zijn aandacht, in de rol van compliance officer, uit naar vaktechniek.

Erik Gooijer

Kwaliteit in dienstverlening is mijn drijfveer.’

Na het HBO is Erik in 2005 gestart binnen de accountancy bij EY. In 2007 is hij verhuisd naar Curaçao waar hij ruim 3 jaar gewoond, gewerkt en aan de universiteit gestudeerd heeft voor zijn RA-titel. Cliënten betroffen offshore companies, oliemaatschappij, vliegtuigmaatschappij, hotels en verzekeringsmaatschappijen. Tijdens deze periode was Erik Lid van de Nivra Young Professionals Dutch Caribbean (NYPDC). Na deze mooie periode is hij teruggekeerd naar Nederland waar hij zijn carrière bij EY heeft vervolgd met name gericht op de financial service sector. In deze periode is Erik afgestudeerd en heeft zijn RA-titel behaald. Bij EY is Erik meerdere jaren actief geweest als facilitator waarbij hij nieuw talent opleidde voor de gehele EMEA-regio.

In het najaar 2021 kwamen Gregor en Erik in contact met elkaar wat geresulteerd heeft tot een zeer mooie samenwerking sinds begin 2022 als partners binnen New Vision Groep Culemborg van waaruit zij de klanten bedienen.

Naast de werkzaamheden binnen de accountancy is Erik per december 2022 benoemd als zittend lid van de commissie strafzaken van de KNBSB. Per februari/ maart 2023 start Erik in deze rol.

De focus van Erik ligt op het verzorgen van kwalitatief goede controles- en samenstelopdrachten. Daarnaast richt Erik zich op de ontwikkelingen omtrent Sustainability/ ESG-reporting die een grote impact gaan hebben in de komende tijd voor zowel klanten als het maatschappelijk verkeer.

Geschiedenis

New Vision is niet nieuw. Wij bestaan sinds 1990, maar we bouwen op veel meer ervaring. Voordat New Vision bestond, werkten onze mensen bij twee andere organisaties: DEMAC Accountants/Consultants en SKH Accountants en Adviseurs.

DEMAC, specialist in automotive

Voor DEMAC (DEaler MAnagement Consultants) begon het in 1995. Vijf adviseurs besloten toen voor zichzelf te beginnen. Ieder op zijn eigen manier gepokt en gemazeld in de automotive branche. Die avontuurlijke stap bleek een gerichte sprong voorwaarts. In korte tijd groeide het accountantskantoor uit tot dé automotive specialist van Nederland. Als hofleverancier van BOVAG stond DEMAC aan de wieg van de BOVAG Branchebarometer.

Sinds de oprichting heeft DEMAC een nadrukkelijke plaats in de accountantswereld verworven. Dit werd enkele jaren terug nog eens duidelijk toen de Autoriteit Financiële Markten ons de vergunning voor wettelijke controles toekende. Gezien de hoeveelheid wettelijke controleopdrachten die we nu uitvoeren, behoren wij tot het middensegment van de accountantskantoren.

SKH Accountants

SKH startte in 1990 onder de naam Van der Staak Accountants een accountantskantoor waar de klant zich, zonder al te veel formaliteiten, thuis kon voelen en waar de Rotterdamse mentaliteit gold. Nog steeds is ons kantoor een plek waar de klant op elk gewenst moment kan binnen lopen en gewoon een praatje gemaakt kan maken. SKH heeft zich altijd gezien als ‘financiële huisarts’, omdat wij vinden dat de accountant-adviseur die rol binnen het MKB vervult.

SKH liep voorop als het gaat om moderne toepassingen gericht op de flexibiliteit voor de ondernemer. Eind jaren negentig konden de ondernemers al op afstand inloggen en desgewenst hun eigen boekhouding voeren. Dat was voor die tijd een unicum.

DEMAC en SKH hebben elkaar gevonden in de filosofie dat we naast de klant willen staan. In New Vision hebben we alle goede eigenschappen van DEMAC en SKH gecombineerd. Dat zie je ook terug in onze Werkwijze.

Vacatures New Vision Administratie- & Belastingadviseurs

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.