OBS Techniek

OBS Techniek

OBS Techniek levert technische professionals voor het vakbekwaam installeren van technische installaties in de industriële automatisering...

Oostland

Over OBS Techniek

OBS Techniek levert technische professionals voor het vakbekwaam installeren van technische installaties in de industriële automatisering en meer!

Ons grote team van gemotiveerde en gespecialiseerde monteurs maakt het mogelijk voor ieder project het juiste team samen te stellen. OBS Techniek verzorgt de montage, mechanische en elektrische installatie in diverse industrieën.

OBS Techniek is gewend wereldwijd Turn-Key projecten op te leveren voor haar klanten. Van Montage tot en met het I/O-testen aan toe. OBS Techniek biedt voor ieder project een oplossing.

Montage: Ons bedrijf heeft monteurs voor de Montage in de fabriek waar de machines of componenten worden geassembleerd. Wanneer assemblage en montage alleen mogelijk is op locatie kunnen onze montagemonteurs uiteraard naar locatie toe.

Mechanische Installatie: Wij hebben ondertussen 21 jaar ervaring met het wereldwijd plaatsen van mechanische installaties voor diverse industrieën. Het krijgen van een aantal zeecontainers met machineonderdelen en een pakket installatietekeningen is voor onze monteurs vaak al voldoende een kwalitatief hoogwaardig project af te leveren.

Elektrische installatie: Ook hebben wij inmiddels al ruim 15 jaar ervaring in het bekabelen van machines en elektrakasten. Veel klanten zien de meerwaarde van het uitbesteden van Montage, Mechanische en elektrische installatie bij OBS Techniek, omdat planning en aansturing van de werkzaamheden goed aansluiten en naadloos in elkaar overlopen.

Naast onze gespecialiseerde vaste werknemers werken wij met een groot team van ZZP-ers. Dit verschaft ons toegang tot een nog groter netwerk van specialisten en geeft ons zodoende de mogelijkheid om aan al uw wensen te voldoen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://obstechniek.nl/

Vacatures OBS Techniek

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.