Oostland Company

Oostland Company

Oostland Company is een paprika teelt- en verpakkingsbedrijf van 19 ha met meerdere locaties in de regio Oostland...

Lansingerland

Over Oostland Company

Oostland Company is een paprika teelt- en verpakkingsbedrijf van ruim 30 ha in Berkel en Rodenrijs e.o.. Het bedrijf wordt geleid door 3 jonge ondernemers met de blik op de toekomst.

Vandaag de dag teelt, sorteert én verpakt Oostland Company volledig zelfstandig ruim 25 miljoen paprika’s op jaarbasis waarvan maar liefst 98% klasse 1-kwaliteit. Sorteren en verpakken van de paprika’s gebeurt op de hoofdlocatie in Berkel en Rodenrijs.

Sinds 2013 regelt het bedrijf ook zelfstandig de verkoop van alle producten met het zusterbedrijf Diosa Fruit. Met Diosa Fruit hebben ze een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd.

Het bedrijf beschikt over meerdere teeltlocaties, die elk hun eigen Locatiemanager hebben. Zij krijgen de vrijheid om hun vestiging naar eigen inzicht te organiseren, uiteraard in lijn met de algehele bedrijfsfilosofie. Alle locaties samen vormen een eenheid. Oostland Company bestaat uit een vaste kern van medewerkers. Afhankelijk van het seizoen en de drukte worden aanvullend uitzendkrachten ingehuurd. Er is geen onderscheid tussen vaste medewerkers en uitzendkrachten, iedereen binnen de organisatie is even waardevol. Op elke locatie wordt met een eigen team gewerkt, dat ook eigen verantwoordelijkheden heeft. Iedereen binnen het team speelt daarin een belangrijke rol.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.oostlandcompany.nl/

Vacatures Oostland Company

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.