Oostlandwerkt

Oostlandwerkt

Staat de vacature die bij jou past nog niet op de website? Laat je CV achter, dan gaan wij voor jou op zoek!

Regio Oostland

Over Oostlandwerkt

Oostlandwerkt.nl zet zich in om bedrijven en inwoners binnen Oostland op arbeidsniveau bij elkaar te brengen. Van directeur tot administrateur, van loodgieter tot consultant: voor iedereen is er een uitdaging op fietsafstand, alleen is dit soms lastig te vinden. Vandaar dit platformOostlandwerkt.nlWil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom lokaal?

Regionaal wonen en werken heeft enorme voordelen. Het beperken van auto-bewegingen, betrokkenheid met een werkgebied van een werkgever en lokale bekendheid zijn slechts enkele voorbeelden. Toch reizen er dagelijks vele professionals de regio uit, naar het werk buiten de regio. Andersom gebeurt dit uiteraard ook, een vergelijkbaar aantal medewerkers reist de regio in om hier te komen werken. Zonde! Dat kan anders, vinden wij.

Met lokale voelsprieten en regionale betrokkenheid, bieden wij werkgevers toegang tot een groot netwerk aan kandidaten binnen de regio. Werknemers brengen wij op de hoogte van welke professionele kansen er zijn, binnen fietsafstand. Zo helpt de regio, de regio.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://oostlandwerkt.nl/

Vacatures Oostlandwerkt

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.