Oriental Group

Oriental Group

The branches are many, the root is one: Smaakvolle Aziatische producten die voor rust en balans zorgen. Voor ieder huishouden en elke toepassing, op...

Bleiswijk

Over Oriental Group

The branches are many, the root is one

Smaakvolle Aziatische producten die voor rust en balans zorgen. Voor ieder huishouden en elke toepassing, op maat of uit onze grote dag voorraad.

Eenvoudig in de verzorging en altijd voorzien van duidelijk informatie.

Ervaar de rust van onze producten en dienstverlening. We houden het graag simpel.

Balans in partnerschap, met onze kwekers en leveranciers in Azië en met onze klanten zoeken we de samenwerking in gelijkwaardig partnerschap en een optimale keteninrichting.

Volledig in onze diensten en informatie voorziening. Digitaal up to date aanbod met beeldmateriaal in alle systemen. We werken graag aan digitale koppelingen op aanbod en order gebied.

Oplossen en door ontwikkelen is de basis van onze service, dit doe we met een open mindset.

Met een bewuste houding tegenover onze en uw omgeving maken we keuzes in onze bedrijfsvoering.  Zo zijn we MPS A+, GAP en SQ gecertificeerd. De kwekerij wordt bijvoorbeeld verwarmt met restwarmte van de E-on en we werken zeer nauw samen met alle instanties om de import uit Azië correct te laten verlopen.

Beide kwekerijen in Nederland liggen aan de Anjerweg in Bleiswijk. De hoofdvestiging vindt u op Anjerweg 10, dit is ook het bezoekadres voor groothandelaren en exporteurs. Over onze producten is veel te vertellen en met een aanbod van ruim 600 regels wisselend in het seizoen is een bezoek altijd de moeite waard. We zijn blij met uw bezoek aan onze showroom en kwekerij! Als importeur doen we alleen zaken met groenwederverkopers. We hebben helaas geen mogelijkheden om ook consumenten te helpen op de kwekerijen.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.orientalonline.nl/

Vacatures Oriental Group

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.