Plantise

Plantise

Plantise is een hoogwaardig plantenkweker voor het opkweken van warme en koude groenteplanten, sierteeltplanten en het opkweken ten behoeve...

Irisweg 40, 2665MK Bleiswijk

Over Plantise

Plantise is een hoogwaardig plantenkweker voor het opkweken van warme en koude groenteplanten, sierteeltplanten en het opkweken ten behoeve van derden.

Met meerdere generaties aan ervaring in de glastuinbouw is Plantise een plantenkwekerij waarbij topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Plantise behoort tot de top drie van opkweekbedrijven in Nederland. Wij zijn marktleider in de biologische opkweek en van de verlengde opkweek snijgerbera’s.  Onze medewerkers werken met passie aan het beste product voor onze klanten.

Naast het traditionele kweken op steenwol, heeft Plantise ook een volledig biologische opkweek vestiging in Naaldwijk waar wij alleen natuurlijke grondstoffen gebruiken en een ‘whole farm’ benadering hebben. Zo telen wij alleen volledig biologische producten en staat onze ruimte in de zomer soms zelfs leeg.

Plantise heeft een gezamenlijk kasoppervlak van 50 hectare op onze vestigingen in Nederland en 16 hectare in het buitenland. Wij zijn internationaal actief in Hongarije, Frankrijk, Zuid-Afrika, Tunesië, Algerije en de Filipijnen en we hebben ambitie om te blijven groeien. WIJ zijn de meest internationale plantenkweker van Europa.

Benieuwd naar onze producten?

Contact

Telefoonnummer: +31(0)88 020 2200
Adres: Irisweg 40, 2665MK Bleiswijk

e-mail: info@plantise.com

Bezoek bedrijfswebsite

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.plantise.com/plantise/

Vacatures Plantise

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.