Remar Bouw

Remar Bouw

Remar Bouw is een flexibele veelzijdige bouwer met 15 jaar ervaring. Of het nu gaat om een volledig nieuwbouw project, een nieuwe aanbouw...

Bleiswijk

Over Remar Bouw

Remar Bouw is een flexibele veelzijdige bouwer met 15 jaar ervaring. Of het nu gaat om een volledig nieuwbouw project, een nieuwe aanbouw, dakopbouw of complete renovatie van een mooi pand. Wij vinden het belangrijk dat we u vanaf ontwerp tot en met realisatie volledig van dienst kunnen zijn.

Maatwerk, flexibiliteit en snel schakelen staan hierbij centraal. Door de korte communicatielijnen zorgen wij voor een mooi afgeronde verbouwing, zodat zowel de opdrachtgever als RemarBouw trots kan zijn op het resultaat. Voor elke klant staat een gedreven projectleider klaar die gedurende het hele project aanspreekpunt is.

Wij gaan de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Onze mensen zijn vakmensen die staan voor hun werk. Wij hebben vrijwel alle disciplines in huis, waardoor we de meeste werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Constructiewerkzaamheden, tegelwerk, metselwerk, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektra werk en schilderwerk vormen een greep uit de disciplines die wij in huis hebben. Daarnaast werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners en beschikken we over een vakkundig netwerk van architecten en constructeurs.

Wij kunnen uw ontwerpen van architect of binnenhuisarchitect met precisie uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook zelf een ontwerp voor u maken en uitvoeren. Heeft u bijzondere wensen? We denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij putten uit de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij tal van projecten.

Nieuwbouw

Heeft u altijd al gedroomd van het bouwen van een eigen woning, grote aanbouw of dakopbouw? Wij Remar Bouw realiseren complete nieuwbouw woningen, aanbouwen en dak opbouwen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Wij werken samen met een aantal vaste architecten, constructeurs en tekenbureaus. Op uw verzoek kunnen wij ook het tekenwerk laten uitvoeren en bouwvergunningen voor u aanvragen. Het nieuwproject wordt van A tot Z volledig verzorgt door ons in samenwerking met een architect of opdrachtgever zelf tot de laatste puntjes op de i staan.

Een aanbouw, uitbouw of dakopbouw levert vaak verrassend veel extra meters op en creëert meerwaarde voor de woning. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden en wensen van een verbouwing en zal vrijblijvend advies geven.

Tevens willen we u graag helpen en begeleiden in de keuzes voor sanitair, tegels, gordijnen en kleuren met onze vaste leveranciers.

Complete verbouwingen

Complete woningen en appartementen zijn op ons lijf geschreven. In samenwerking met u en/of een architecten realiseren wij een volledige verbouwing en willen u hierbij ontzorgen door alle coördinatie uit handen te nemen.

U heeft slechts één aanspreekpunt zodat alle mogelijkheden/wijzigingen snel en accuraat worden uitgevoerd. Middels snelle en open communicatie kunnen wij uw droom verbouwing volledig uit handen nemen en alle wensen uitvoeren.

Renovatie

Wij zijn specialist in renoveren van een complete woning met alle originele details terugbrengen in de woning.

Wij realiseren de complete renovatie en voeren deze in eigen beheer uit. U heeft slechts één aanspreekpunt zodat alle mogelijkheden/wijzigingen snel en accuraat worden uitgevoerd. Voor een gehele verbouwing komen wij graag langs om u te adviseren in alle mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://remarbouw.nl/

Vacatures Remar Bouw

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.