Rexel

Rexel

Wij zijn sterk in het leveren van hoogwaardige en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek...

Bleiswijk

Over Rexel

Samen de toekomst bouwen!

Rexel Nederland B.V. is dé meedenkende partner voor alle professionals op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn sterk in het leveren van hoogwaardige en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement. Succes bereiken we samen door krachten te bundelen. Daarom brengt Rexel als de verbindende factor in de markt klanten, leveranciers en andere partijen in de installatiebranche samen. Wij luisteren als betrokken businesspartner naar de belangen en uitdagingen van onze klanten en bieden op basis daarvan de juiste (maatwerk)oplossing voor ieder project of vraagstuk.

Rexel volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in de installatiemarkt op de voet, waarbij we een actieve rol nemen in het inspireren en informeren van onze klanten over nieuwe marktkansen. We spelen in op thema’s als duurzaamheid, innovatie, digitalisering en nieuwe serviceconcepten. Rexel ziet erop toe dat zowel haar product- als serviceaanbod naadloos aansluit op de toekomst.

Groots assortiment elektrotechnische materialen

Met ruim 350.000 producten, waarvan 50.000 elektrotechnische materialen uit voorraad leverbaar zijn, bieden wij een groots assortiment. Zo leveren we onder meer zonnepanelen van gerenommeerde merken met een gegarandeerd beperkt energieverlies uit voorraad én bieden we ondersteunende services aan. Ook vindt u bij ons warmtepompen, laadpalen, kabels, ledverlichting, datacommunicatie en schakel- en installatiemateriaal. De producten kunnen eenvoudig digitaal worden besteld via de webshop, app of middels een ICM- of EDI-koppeling. Bestellen is tevens mogelijk bij één van de Rexel-vestigingen.

Uitgebreid dienstenpakket

Rexel levert als groothandel niet alleen kwalitatieve elektrotechnische producten, maar biedt ook een uitgebreid dienstenpakket. Zo is er veel technische kennis in huis waardoor we met u kunnen meedenken en u kunnen adviseren bij technische vraagstukken. Daarnaast is het mogelijk om bij onze vestigingen (product-)trainingen te volgen om zo op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen in de elektrotechniek. Tot slot beschikken we over veel knowhow en ervaring als het gaat om de optimalisatie en conceptmatige aanpak van logistieke stromen.

Onze missie

“Wij ondersteunen klanten in Nederland bij het creëren van toegevoegde waarde over de hele wereld in het efficiënter zaken doen, door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement aan te bieden.”

Rexel Group

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 26 landen en telt 2.000 vestigingen waar in totaal ongeveer 26.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2021 een omzet van € 14,7 miljard. Ongeveer 56% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.rexel.nl/nln/
Video https://youtu.be/SaUW_4ymvpQ

Vacatures Rexel

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.