SDF Horti Software

SDF Horti Software

SDF Horti Software biedt een veelzijdig ERP pakket voor de tuinbouw. SDF ondersteunt kwekerijen met software oplossingen van aanbod tot...

Oostland

Over SDF Horti Software

SDF Horti Software biedt een veelzijdig ERP pakket voor de tuinbouw. SDF ondersteunt kwekerijen met software oplossingen van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen.

Het is fijn om te kunnen vertrouwen op het besturingssysteem van alle technische installaties in uw bedrijf. Systemen moeten niet alleen ‘doen wat ze moeten doen’, ze moeten ook informatie aanleveren voor de operationele bedrijfsvoering. Speciaal voor de tuinbouwsector heeft SDF, met meer dan 30 jaar ervaring specifiek in de tuinbouw en op het gebied van ERP en softwarekennis, een geïntegreerd ERP en WMS-systeem ontwikkeld.

Onze consultants denken graag met u mee bij het efficiënter en effectiever inrichten van bedrijfsprocessen.

Management info systemen

Verkoop en ordeverwerking zijn cruciale factoren voor het succes van uw bedrijf. Vele klanten gebruiken onze ordersoftware, die speciaal is ontwikkeld voor de tuinbouwsector. Door gebruik te maken van deze software wordt het mogelijk uw productie beter te plannen en de bedrijfsvoering op een proactieve manier te organiseren. Daarnaast geeft het u een gedetailleerd inzicht in de beschikbaarheid van uw product in de toekomst. De pakketten geven u volledige controle over de productie van gewassen en al uw kosten, inclusief arbeid, ruimte, water, voedingsstoffen en energie.

Logistiek besturingssysteem

Veel kwekerijen in Europa gebruiken ons logistiek besturingssysteem (Warehouse Management System). Dit systeem verschaft een compleet overzicht van de kas met aanduiding van de actuele positie van uw gewassen. Daarnaast stelt het systeem u in staat om de besturingen van uw machines en gewassen te beheren met één klik op de muis. De combinatie van planning en controle die onze software biedt, stelt u in staat om de sterktes en zwaktes van uw bedrijf en processen te identificeren. Bovendien kunnen moderne logistieke systemen, zoals container- en leveringssystemen, beheerd en gecontroleerd worden binnen onze systemen.

Vision Systems

SDF Vision Systems is de wereldwijde aanbieder van geavanceerde sorteercamera’s voor de sierteelt. Specifiek ontwikkeld om alle soorten gewassen te classificeren en te sorteren. Ons softwarepakket is ontwikkeld en geïntegreerd met deze sorteercamera’s. Het levert een geautomatiseerde verzameling van de gegevens van gewassen. Vision System kan worden geïnstalleerd als een geïntegreerd of een zelfstandig systeem. Honderden systemen zijn actief en werkend in veel verschillende omgevingen wereldwijd.

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.sdf.nl/#

Vacatures SDF Horti Software

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.