SkippyPepijn Kinderopvang

SkippyPepijn Kinderopvang

Kinderopvang in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw Spelend wijs bij SkippyPepijn Baby’s, peuters of kleuters: ze spelen allemaal op hun eigen wijze...

Pijnacker

Over SkippyPepijn Kinderopvang

Kinderopvang in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw | Spelend wijs bij SkippyPepijn

Baby’s, peuters of kleuters: ze spelen allemaal op hun eigen wijze en in hun eigen omgeving. Wij begeleiden uw kind door veel met uw kind te praten en uit te leggen. Ook bieden wij uitdagende activiteiten en zijn onze locaties huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken. Zo kan uw kind zich spelenderwijs ontwikkelen. Spelend wijs dus!

Kinderdagverblijf

Opvang voor 0 tot 4 jaar

Bij het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. U hebt de keuze uit diverse opvangmogelijkheden. Dat is prettig, want zo bepaalt u zelf wat het beste bij u past.

Onze kinderdagverblijven in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp ademen een warme, huiselijke sfeer waarbij voor zowel de allerjongsten als voor de peuters volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

We laten u graag zien hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet. Ook kunnen we ons heel goed voorstellen dat de keuze voor het kinderdagverblijf als (nieuwe) ouders niet altijd een gemakkelijke keuze is. Voor uw baby is het dan ook belangrijk dat wij rust, veiligheid en geborgenheid bieden.

Bij peuters zoeken we daarnaast meer uitdaging. We werken daarom met een de methode ‘Uk & Puk’ waarbij veel aandacht is voor taal en leuke thema’s.

Peuteropvang

Peuteropvang voor 2 tot 4 jaar

De peuteropvang is een wijkvoorziening voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar. Uw peuter  komt zo in contact met kinderen uit de buurt die straks misschien naar dezelfde basisschool gaan. Dat is leuk want je kent elkaar al!

Voor- en Vroegschoolse Educatie
Op de peuteropvang werken wij voor de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) met de methode ‘Uk & Puk.’ Aan de hand van thema’s is er veel aandacht voor taal en stimuleren we de motorische en zintuigelijke ontwikkeling van uw peuter. De pop ‘Puk’ is onderdeel van het dagelijkse programma. Kinderen zijn er gek op! Ook maken we zelfs al eerste ‘rekensommetjes’ op de peutergroep. Samen spelen = samen leren!

Vaste dagdelen
Wij bieden vaste combinaties van dagdelen op de peutergroep. Zo zit uw peuter altijd in dezelfde groep met dezelfde medewerkers.

De driejarigengroep
En dan is uw peuter ineens al drie jaar. Wat vliegt de tijd! Nu kan uw kind nog een dagdeel extra komen, waar we juist activiteiten aanbieden voor de stoere, oudere peuter. Een leuke opstap naar de basisschool!

Buitenschoolse opvang

Avonturen beleven na schooltijd

SkippyPepijn kinderopvang biedt buitenschoolse opvang (BSO) in Pijnacker en Nootdorp voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Eigenlijk vinden we ‘opvang’ geen goed woord. Onze BSO is een ontmoetingsplek na school waar uw kind kan doen waar het zin in heeft. Veel mag en niets moet! En in vakanties kan uw kind de hele dag komen en gaan we veel op pad.

Avonturen
We bieden genoeg avonturen aan! Lekker vies worden in de natuur, uitdagende sportclinics, creatieve avonturen zoals levensgrote portretten maken of heeft uw kind zin om een lekkere appeltaart te bakken? Het kan allemaal op onze buitenschoolse opvang! En even niets doen? Gewoon lekker ‘chillen’ met vrienden? Ja, dat kan natuurlijk ook!

Afgestemd op leeftijd
Een kind van 4 jaar heeft hele andere behoeftes dan een kind van 8 of bijvoorbeeld 10 jaar. Jongere kinderen vinden het vaak leuk om iets te knutselen, te bakken of iets te doen in de groep onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Deze BSO locaties zijn dan ook dichtbij school.

Oudere kinderen willen juist uitdaging en daar hoeft die medewerker niet altijd bij te zijn. Nou ja, we zijn natuurlijk wel in de buurt, maar uw kind mag en kan zelfstandig iets doen. Daarom zijn deze BSO locaties in een uitdagende omgeving zoals  een natuur- of sportlocatie. Daar kiezen we bewust voor.

Lekker sporten!
Is uw kind gek op sporten? Dan is de sport BSO heel geschikt! Diverse sporten en spelen worden dagelijks aangeboden. Ook bieden wij zwemles aan tijdens de BSO-tijd. Uw kind kan zo samen met vriendjes en vriendinnetjes les volgen. Op naar het afzwemmen! Leuk voor uw kind en handig voor u!

Buitenspelen
Ook op de BSO zijn we veel buiten. Juist na een dag school is niets zo lekker als je buiten uitleven met een voetbal of een ander leuk spel. Even lekker de energie eruit!

Tussenschoolse opvang

Overblijf voor scholen in de gemeente Pijnacker- Nootdorp

Stichting TSO Skippy verzorgt voor verschillende scholen in de gemeente Pijnacker -Nootdorp de Tussenschoolse Opvang, oftewel de overblijf. Er wordt op de groepen gewerkt met pedagogisch medewerkers van SkippyPepijn kinderopvang en  vrijwilligers.

Tussen de middag maken we het gezellig voor alle kinderen. Samen eten we een boterham, drinken we iets en spelen we daarna nog buiten of doen binnen een leuke activiteit. Een welkome afwisseling tussendoor op school!

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.skippypepijn.nl/
Video https://youtu.be/iRUzY70Cl6Y

Vacatures SkippyPepijn Kinderopvang

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.