STADI Installatie techniek B.V.

STADI Installatie techniek B.V.

Een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf uit Bergschenhoek vol vakkennis op het gebied van water, gas, centrale verwarming...

Weg en Land 33F, 2661DC Bergschenhoek

Over STADI Installatie techniek B.V.

STADI Installatie Techniek B.V is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf uit Bergschenhoek vol vakkennis op het gebied van water, gas, centrale verwarming, sanitair, dak- en zinkwerkzaamheden.  Al 20 jaar actief in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Of het nu gaat om grootschalige projecten of individuele wensen, van bouwbedrijf tot particulier,  u bent bij STADI installatie techniek aan het juiste adres.

werkzaamheden

Sinds 1999 is Stadi Installatietechniek uw betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties en daken. Met ons enthousiaste en vakbekwame team van monteurs en gedegen werkvoorbereiding zijn wij in staat ouderwets vakwerk en de nieuwste duurzame technieken te integreren tot het beste resultaat .

Of het nu gaat om het ontwerpen, coördineren en begeleiden van grootschalige projecten van fundering tot dak of het verhelpen van een lekkage of verstopping, onze monteurs staan voor U klaar.

Om een zo goed mogelijke kwaliteit te waarborgen zijn wij zowel BRL als VCA gecertificeerd.

Sanitair

STADI is de installateur voor het plaatsen en het repareren van al uw sanitair. Een groot gedeelte van onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van sanitair. Jaarlijks vernieuwen we  honderden badkamers, toiletten en keuken voor bouwbedrijven, zorginstellingen en woningbouwverenigingen. Maar ook als particulier kunt U bij ons terecht voor alle sanitaire werkzaamheden van het vernieuwen van gehele badkamer tot keukenkraan.

Lood, Zinkwerk & Dakbedekking

Voor alle soorten zink, lood en zelfs koperwerk kunt bent u bij Stadi op de juiste plek.

Of het nu gaat om het vernieuwen van dakgoten, hemelwaterafvoeren, loodwerk bij schoorstenen en kozijnen of complete bedekkingen van daken of balkons, ieder werk wordt zorgvuldig ingemeten en vervaardigd.

Naast het plaatsen van standaard zinkwerk maken wij in onze eigen werkplaats ook zink op maat, zodat we voor iedere situatie het beste resultaat kunnen bieden. Ook voor het verhelpen van repareren of vervangen van dakgoten kunt u bij ons terecht.

Dakbedekking is er in alle soorten en maten. En voor elk dak geldt, dat het waterdicht moet zijn. Door jarenlange ervaring van STADI Installatietechniek  in zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud, zijn wij specialist in alle soorten dakbedekking; van plat tot schuin dak, van bitumen/kunststof tot zinkwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en leggen elk soort dakbedekking vakkundig aan.

Centrale Verwarming

Zorgeloos genieten van het comfort van een warm huis of kantoor, het lijkt zo vanzelfsprekend maar niets is minder waar. De keuze voor aanleg van een goede verwarmingsinstallatie vraagt om gedegen aandacht en vakmanschap.

STADI Installatie Techniek B.V. is gespecialiseerd in de levering, aanleg en onderhoud van verschillende vormen van verwarming in woningen, kantoren en utiliteitsgebouwen.

U kunt hierbij denken aan het aanleggen van een compleet nieuwe energiezuinige CV-installatie tot het vervangen van een CV-ketel of radiator.

Contact

Telefoonnummer: +3110-5210478
Adres: Weg en Land 33F, 2661DC Bergschenhoek

e-mail: info@stdi.nl

Bezoek bedrijfswebsite

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.stadi.nl

Vacatures STADI Installatie techniek B.V.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.