Technisch Bureau Swart

Technisch Bureau Swart

Hijs- en hefapparatuur moet altijd betrouwbaar zijn. Bedrijfszeker én veilig dus! Dát is het werkgebied van Swart. We leveren, onderhouden en...

Bergschenhoek

Over Technisch Bureau Swart

HET ONDERSCHEIDEND VERMOGEN: SWART ONTZORGT U ÉCHT!

Hijs- en hefapparatuur moet altijd betrouwbaar zijn. Bedrijfszeker én veilig dus! Dát is het werkgebied van Swart. We leveren, onderhouden en repareren, we inspecteren, keuren, rapporteren en certificeren. Oók op locatie. Daarbij zijn we vanzelfsprekend deskundig, transparant, flexibel, slagvaardig én altijd paraat…

Tot zo ver de ‘open deuren’. Want inderdaad, voor dát alles kunt u op meer plaatsen terecht. Maar wat maakt dan dat u bij Swart toch een stuk beter uit bent? Wat onderscheidt onze dienstverlening van andere aanbieders?

Het antwoord op die vragen is kort en helder: Swart ontzorgt u écht! Dat doen we met een totaalconcept voor onderhoudsmanagement. Basis daarvoor is een modern, intelligent en uniek online systeem. Geschikt voor het technisch beheer van ál uw productiemiddelen. ‘Mijn Swart’ hebben we het genoemd. Onze dienstverlening tillen we er letterlijk en figuurlijk mee naar een hoger niveau. We bieden de klant véél meer dan alleen een digitale bewaarplaats voor certificaten en keuringsrapporten.

ZO WERKT SWART

Swart is dus eigenlijk ‘Mijn Swart’: slim, efficiënt en effectief. Maar ook altijd en overal beschikbaar via internet. Keurmeesters, monteurs, uw eigen medewerkers…, iedereen die u toegang geeft, werkt erin en registreert zijn werkzaamheden. Het is altijd up-to-date en actueel. In één oogopslag weten u en uw medewerkers precies wat de stand van zaken is. Optimale betrouwbaarheid en veiligheid zijn het resultaat. Maar ook: een definitief einde aan administratieve rompslomp, aan rijen met ordners en zoekgeraakte papieren dossiers. Certificaten, keuringsrapporten, onderhoudslogboeken…, alles bevindt zich op een optimaal beveiligde plek ‘in the cloud’. Elke kraan, elk (hijs)gereedschap en elk ander productiemiddel dat u toevoegt, heeft een eigen dossier, compleet met actielijst. Iedereen registreert het werk dat hij eraan uitvoert. Dankzij de interactiviteit beschikt elke gebruiker altijd over exact dezelfde gegevens. Eenduidiger, transparanter en veiliger kan het niet. Zo werkt Swart!

DE RELATIE

Met Swart wordt het beheer van productiemiddelen een nóg serieuzer onderdeel van uw bedrijfsvoering. Daarbij kiezen we voor een duurzame relatie met de klant. Maar tegelijkertijd bepaalt u zélf hoe ver dat gaat. Onderhouden en keuren wij alleen uw kranen óf verzorgen we dat ook voor andere apparatuur en gereedschappen? En is alleen een jaarlijkse keuring voldoende of wilt u een compleet maintenance schema? Swart is flexibel en buigt met u mee. Voor elke wens is er een oplossing. We gaan graag met u in gesprek!

Contact Info

Bedrijvenpagina https://swart.nl/nl/home/

Vacatures Technisch Bureau Swart

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.