VanderHelm Bedrijven

VanderHelm Bedrijven

VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies...

Berkel en Rodenrijs

Over VanderHelm Bedrijven

VanderHelm Bedrijven is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt ons onderscheidend en vernieuwend en biedt onze relaties de mogelijkheid te kiezen voor duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen, waarbij men zowel organisatorisch als financieel optimaal wordt ontzorgd. VanderHelm Bedrijven is een totaaloplosser op het gebied van al uw bodem vraagstukken!

Onderzoek en advies

Bij elk project is een gedegen en betrouwbaar onderzoek en bijbehorend advies van essentieel belang. Binnen een project is vaak op veel aandachtsvelden onderzoek en advies nodig. Doordat wij VanderHelm Bedrijven over veel verschillende disciplines beschikken, kunnen wij snel schakelen.

Realisatie

VanderHelm Bedrijven beschikt over een uitgebreid machinepark en mensen met jarenlange ervaring en kennis die elk type project van elke omvang kunnen aanpakken. De expertise op het gebied van onderzoek en advies is tevens beschikbaar bij de realisatie van verschillende soorten werk en projecten.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.vdhelm.nl/
Video https://youtu.be/0C90vKdoCeM

Vacatures VanderHelm Bedrijven

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.