VanderValk Groenesier

VanderValk Groenesier

Vandervalk groenesier is een familiebedrijf welk al sinds 1979 gespecialiseerd is in de teelt van Asparagus decoratiegroen. Op 46.000 m²...

Pijnacker

Over VanderValk Groenesier

Vandervalk groenesier is een familiebedrijf welk al sinds 1979 gespecialiseerd is in de teelt van Asparagus decoratiegroen. Op 46.000 m² kweken wij 6 soorten asparagus.

Neem voor vragen of info gerust contact met ons op. Of breng een bezoek aan ons bedrijf.

Decorum

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid.

Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. Met de complimenten van Decorum. Decorum is dagelijks bezig met vernieuwen en verbeteren. Innovatie uit zich onder andere in logistiek, nieuwe producten, teeltsystemen en nieuwe concepten.

Met een consumentgerichte aanpak focust Decorum op verrassing en vernieuwing, samen met onze kwekers. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd, met één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur.

Vacatures VanderValk Groenesier

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.