Wooning Airconditioning

Wooning Airconditioning

Wooning Airconditioning is opgericht in 1995 en sindsdien uitgegroeid tot een compleet installateur op het gebied van klimaatbeheersing. Naast onze...

Bergschenhoek

Over Wooning Airconditioning

Complete Klimaatbeheersing

Wooning Airconditioning is opgericht in 1995 en sindsdien uitgegroeid tot een compleet installateur op het gebied van klimaatbeheersing. Naast onze montage en service afdeling beschikken wij over eigen productie faciliteiten, hierdoor zijn wij in staat snel en flexibel te werken.

Airconditioning staat voor schone, gezonde, gekoelde of verwarmde lucht. Airconditioning in de brede zin van het woord, dat is wat wij doen. Niet alleen verkoeling in de zomer, maar een prettig klimaat het gehele jaar door.

Ventilatie

Het simpelweg koelen of verwarmen van lucht alleen is niet voldoende voor een aangenaam leefklimaat. Het verversen van lucht is minstens zo belangrijk, zeker in de wintermaanden wanneer ramen zelden open gaan.
Daarom bent u ook voor de levering en montage van complete luchtbehandeling systemen bij ons aan het juiste adres.

Werkplaats

Wooning Airconditioning beschikt over een eigen werkplaats, deze is uitgerust met verschillende plaatbewerkingsmachines. De werkplaats is ingericht om naar behoefte produkten zoals luchtkanalen, plenums, dakkappen constructies of frames te produceren.

Projecten

Wooning Airconditioning realiseert jaarlijks vele projecten. Binnen veel projecten realiseren wij de complete klimaatbeheersing inclusief de advisering en het ontwerp van de betreffende installatie. Om u een beeld te geven wat u van ons kan verwachten zullen wij via de pagina regelmatig lopende en reeds gerealiseerde projecten laten passeren.

Verhuur

Huren van (extra) koeling kan uitkomst bieden wanneer een definitieve oplossing niet direct realiseerbaar is, of wanneer u te maken krijgt met problemen aan uw huidige koelsysteem.

Belangrijke ruimtes zoals datacenters kunnen binnen een zeer kort tijdsbestek worden voorzien van noodkoeling, zodat de continuïteit  van uw apparatuur weer gewaarborgd is. Wooning Airconditioning biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om de verhuur van (mobiele) koeling en de daarbij behorende service en onderhoud.

Service

Om het maximale rendement uit uw airconditioning installatie te halen is het van belang dat de installatie regelmatig gecontroleerd wordt, een goed functionerende installatie verbruikt immers minder energie, zorgt voor een betere luchtkwaliteit, langere levensduur en is minder storingsgevoelig.

Onderhoud

Het laten onderhouden van uw koelinstallatie is niet alleen aan te bevelen, het is in veel gevallen ook verplicht. Systemen die meer dan 3 kg koudemiddel bevatten moeten jaarlijks door een STEK erkend bedrijf worden gecontroleerd.
Wooning Airconditioning beschikt over een eigen service afdeling met vakkundig en gediplomeerd personeel. Onze monteurs hebben kennis van de meest gangbare merken en verschillende type koelinstallaties.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch of per e-mail.

Storingen

Ondanks dat een installatie goed wordt onderhouden kan het voorkomen dat er een storing optreedt. Omdat veel systemen niet alleen zomers maar ook in de winterperiode worden gebruikt, is het van groot belang dat een storing snel wordt opgelost. Doordat ons werkgebied in zowel Nederland als België ligt, kunnen wij u diverse overeenkomsten bieden. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact met ons op.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://www.wooningairco.nl/home.htm

Vacatures Wooning Airconditioning

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.