ZNP Packaging

ZNP Packaging

Met onze oplossingsgerichte manier van werken leveren we onze klanten verpakkingsoplossingen waar ze echt iets aan hebben...

Bleiswijk

Over ZNP Packaging

Verpakken met ZNP, dat is goed verpakken zonder poeha

Met onze oplossingsgerichte manier van werken leveren we onze klanten verpakkingsoplossingen waar ze echt iets aan hebben. Of het nu gaat om draagtassen, foodverpakkingen of disposables, we putten uit een breed én diep, kwalitatief goed assortiment dat zich kenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarvoor zetten we onze wereldwijde connecties in vanuit onze vestigingen in Bleiswijk en Azië. En wie op zoek is naar een unieke verpakking die past bij zijn imago, moet zeker eens kennismaken met onze tailormade oplossingen.

(Mensen)kennis van zaken

We vinden het belangrijk om onze klanten ‘echt’ te kennen, zodat we goed weten waar ze behoefte aan hebben. Bij ons zijn klanten geen nummers, maar praten we gewoon met Gert of Annie, met jij en je … we maken de zaken gewoon niet moeilijker dan ze zijn. Daar houden wij én onze klanten niet van en daarom doen we dit al zo sinds 1929.

Innovatief mét meerwaarde

Wat we ook al vanaf de oprichting doen, is goed om ons heen kijken, trends en verwachtingen volgen. Niet voor niets lopen we aardig voor als het gaat om duurzame en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen. Bij ZNP beschikken we over een eigen, centraal gelegen distributiecentrum, zodat we tegen scherpe tarieven groot kunnen inkopen, voorraden kunnen beheren en binnen 24 uur kunnen leveren. Met de juiste verpakking, zonder ruimteverlies voor de opslag, creëren we voor onze klanten simpelweg een betere marge op hun producten. En dat is nu precies waar het allemaal om draait. 

Contact Info

Bedrijvenpagina http://www.znpverpakkingen.nl/znp/

Vacatures ZNP Packaging

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.