The story behind

Get in touch

“Via LinkedIn werd ik benaderd door Alexandra van Oostlandwerkt.nl met een vacature bericht.

Alexandra wou gelijk helpen met het vinden naar een toffe stageplek.Na een kort kennismakingsgesprek voelde het al heel vertrouw en zijn we opzoek gegaan naar een passend bedrijf.Bij het schrijven van de sollicitatiebrief en na het gesprek was Alexandra daar, met tips maar ook gewoon om te vragen hoe het ging. Mijn samenwerking was erg fijn en ik kan andere scholieren aanraden om contact op te nemen met Oostlandwerkt.nl.”

The story behind

Get in touch

Ik was al geruime tijd op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging toen ik op LinkedIn werd benaderd door Alexandra of ze mij mocht toevoegen aan Het kandidaten bestand van oostlandwerkt.nl.

Binnen de kortste keren kreeg ik al bericht dat ze wat leuke vacatures voor mij had….en binnen 2 weken kon ik al op gesprek bij één daarvan en heb inmiddels mijn contract mogen ondertekenen.

Super bedankt voor je inzet! Zonder jou had ik deze functie nooit gevonden of überhaupt naar gezocht.

Bedankt Alexandra! 

The story behind

Get in touch

Via Oostlandwerkt.nl heb ik nu mijn nieuwe baan gevonden.

Ik was al een hele tijd bezig met solliciteren voor diversen functies bij verschillende bedrijven. Helaas werkte dat steeds zonder succes, waardoor mijn motivatie wat was afgezwakt. Toen kwam ik in contact kwam met Oostlandwerkt.nl nadat ze me gevonden hadden via LikedIn.  Het was direct een fijn gesprek, er werd naar je wensen geluisterd en meegedacht voor een passende oplossing.Er werd duidelijk uitgelegd waar ze voor stonden en wat ze deden en wat ze voor me konden betekenen. Persoonlijk vond ik het belangrijk om vacatures hier in de omtrek tot me te krijgen.

Dat is precies waar Oostlandwerkt.nl sterk in is. Zij zetten zich in om bedrijven en inwoners binnen Oostland op arbeidsniveau bij elkaar te brengen. Ik ben ten zeerste tevreden over Oostlandwerkt.nl en kan het echt iedereen aanraden.

Ze doen wat ze beloven, namelijk:

  • Luisteren naar je wensen
  • Houden contact
  • Weten je te motiveren
  • Zetten zich voor de volle 100% voor je in.

Zoek jij werk, zoek niet langer en benader Oostlandwerkt.nl