Vacature plaatsen of bedrijf aanmelden

Vacature plaatsen Bedrijf aanmelden

 

Een marketing campagne voor jouw organisatie? Dat kan bij Oostlandwerkt!

Voor organisaties is het belangrijk om op te (blijven) vallen bij potentiële medewerkers. Waarom? Omdat een groot deel van het succes van een organisatie vaak af hangt van de medewerkers. Door vacatures en bedrijfsprofielen te delen op onze social media kanalen, worden deze onder de aandacht gebracht bij potentiële medewerkers. Daarbij komt dat de organisatie ook zichtbaarder wordt voor potentiële klanten!

Omdat het bedrijfsprofiel in beeld komt, stijgt de naamsbekendheid en daarmee ook de sollicitaties op openstaande vacatures. De weergave op onze social media kanalen monitoren wij continue waardoor wij verdere optimalisatie zullen toepassen waar nodig.

Voor een bedrag vanaf €1450,- ben je al 4 tot 6 weken zichtbaar op onze kanalen! Langer op onze social media kanalen zichtbaar zijn? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Wij zullen dan de campagne verlengen en de beste strategie hiervoor bepalen op basis van de statistieken die zijn voortgekomen uit de lopende campagne.

Plaats vacature

  Upload de vacature


  Deze bedrijven zijn je voor!

  Bedrijf aanmelden?
  Hoe nu verder?

  Kennismaken

  Bij een eerste samenwerking komen wij (bij voorkeur) bij uw organisatie langs voor een kennismaking. Eerst telefonisch overleggen? Ook dat kan!

  Tijdens ons gesprek krijgt u, voorafgaand aan onze samenwerking in de zoektocht naar de juiste professional, ook een beter gevoel en kunnen wij optimaal bepalen hoe wij u het beste kunnen helpen.

  Vacature plaatsen

  Het is niet altijd even makkelijk om een vacature te schrijven. Vaak is het lastig om te formuleren wat u nodig heeft en soms is ook dat lastig te bepalen. Vanuit onze ervaring willen wij u hierbij helpen.

  Wij stellen een consultant ter beschikking om samen met u de vacature in te richten en te schrijven. Uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Onze hulp blijven wij aanbieden, of het nu de eerste, tweede of zesde vacature is. Wij zullen altijd hulp bieden bij het schrijven van een pakkende vacaturetekst.

  Vacature doorsturen

  U stuurt de vacature naar info@oostlandwerkt.nl en wij doen de rest: van publicatie op de website, het creëren van aandacht op sociale media tot het op een creatieve manier aanspreken van jouw doelgroep.

  Als de juiste kandidaat in het Oostland woont, zal hij jouw bedrijfsnaam en de vacature te zien krijgen. Jouw rol hierin op dat moment? Wij doen ons werk, zodat jij je kan focussen op jouw werkzaamheden.

  Sollicitatie gesprekken

  Wij hebben de vacature inmiddels online gezet (binnen 24 uur). De eerste potentiële kandidaten zijn daarmee al snel bereikt. Zijn kandidaten geïnteresseerd? Mooi! Dan ontvangt u sollicitaties direct bij u in de mailbox.

  Geen partij of consultant die daartussen zit. U houdt alles zelf in de hand. Ziet u dit graag anders? Laat dit dan even weten, dan passen wij onze dienstverlening voor u aan.

  Meld uw bedrijf hier aan!

  info@oostlandwerkt.nl | 015 241 0022

   Als wij vragen hebben nemen wij contact met u op. Mocht u vragen hebben, bel of mail ons direct!