Comatters

Comatters

Met het brede scala aan diensten en producten bij Comatters richten wij ons sinds 2003 op het verbeteren van de werkomgeving. Als specialist...

Oostland

Over Comatters

Onze Missie en Visie – Comatters

Wij geloven erin dat iedereen recht heeft op een prettige en goed functionerende werkomgeving. In een dergelijke werkomgeving worden mensen gestimuleerd, zijn ze gezonder, is het brein creatiever en wordt er effectiever gewerkt. Dit alles draagt bij aan het werkplezier en het laag houden van het ziekteverzuim.

Improving workspaces

Met het brede scala aan diensten en producten bij Comatters richten wij ons sinds 2003 op het verbeteren van de werkomgeving. Als specialist zorgen wij ervoor dat de werkomgeving gezond, schoon en veilig is. Wij doen dit door bijvoorbeeld het uitvoeren van kabelmanagement waarbij de wirwar aan kabels weggewerkt wordt en correct wordt aangesloten.

Naast kabelmanagement zijn wij ook specialist in het reinigen van werkplekken waarbij wij verder gaan dan de reguliere schoonmaak. Met het uitgebreide productassortiment gericht op onze specialisaties kunnen wij een werkomgeving gebruiksvriendelijk en ergonomisch maken. In combinatie met onze installatiediensten zorgen wij ervoor dat niet alleen de oplossing wordt geleverd maar ook meteen gebruiksklaar is. Door juist de extra stap samen met de klant te zetten zorgen wij ervoor dat de werkomgeving gereed is om de optimale ondersteuning te bieden aan de gebruikers.

Een ervaren en enthousiast team

Hard werken en plezier maken gaan voor ons altijd gezamenlijk op. Want ook binnen onze organisatie gaat werkplezier voorop en vinden wij een prettige werkomgeving van essentieel belang.

In 1998 is de fundering gelegd voor wie wij zijn en waar wij voor staan. Met ons ervaren en enthousiast team staan wij niet alleen binnen Nederland maar ook in het buitenland klaar om met onze kennis en kunde de beste resultaten te boeken. De Comatters monteurs en projectmanagers zijn in het bezit van een VOG en VCA en daarmee overal inzetbaar.

Samen staan wij als team, zeven dagen per weer, klaar om voor onze klanten de werkomgeving te verbeteren.

Contact Info

Bedrijvenpagina https://comatters.nl/

Vacatures Comatters

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.